FAQ


Dwell Space er Koldings yogastudie og det helt oplagte valg, hvis du vil gå til yoga i Kolding. Vi tilbyder drop-in timer og klippekort.

NY HOS DWELL SPACE?

Vi glæder os meget til at se dig til din første yogatime hos Dwell Space. Vores timer er for alle over 18 år - uanset fysisk form og niveau. Er du helt ny, anbefaler vi dig at deltage på Yin Yang, som foregår i et roligt tempo. Efter timen taler vi meget gerne med dig om dit fremtidige forløb, og hvilken yogaform der passer bedst til dig.

Læs det praktiske nedenfor samt yogaetikette, inden din første time, og kom med et åbent sind.

PRØVETIME

Vi tilbyder ikke gratis prøvetimer, men er det din første gang i studiet tilbyder vi en uges ubegrænset yoga for 150 kr.

DONATION CLASS

Vores Donation Class er timen, hvor du kan prøve forskellige yogaformer. Vi tester nye tiltag i studiet, vi inviterer gæsteinstruktører og du er velkommen til at komme med ønsker og forslag inden timen. Minimumprisen er 50 kr. per person, som betales med MobilePay eller kontant ved ankomst til studiet. Din donation går til arrangementer for studiets medlemmer. Timen skal bookes på forhånd i MINDBODY og er du forhindret i at deltage skal timens afmeldes senest 2 timer før timens start. Hvis ikke, betragtes det som et no-show og koster 30 kr i gebyr. 

15% rabat til studerende og pensionister

Vi tilbyder 15% rabat til studerende og pensionister ved fremvisning af gyldig dokumentation.

 

DET PRAKTISKE


BOOKING


Du SKAL altid booke plads på dit ønskede hold på hjemmesiden eller i MINDBODY app’en. Du kan ikke booke plads på et hold, hvis ikke du har købt drop-in, klippekort, gavekort, ubegrænset medlemskab eller en ubegrænset prøveuge. Læs mere om booking og tilmelding under tilmeldingsbetingelser.

AFMELDING

Hvis du bliver forhindret i at komme til din bookede time eller donation class kan du stadig nå at afmelde dig op til to timer før timens start uden gebyr. Hvis du afmelder timen senere end to timer før timens start, betragter vi det som et no-show. Ved ubegrænset yoga abonnement og donation classes koster det 30 kr. i gebyr, ved klippekort koster det 1 klip og ved drop-in koster det det fulde beløb.

BOOKING I SIDSTE MINUT/FULDT BOOKET

Du kan booke senest 5 minutter før timen starter hvis der er plads på timen. Hvis timen er fuldt booket åbner vi op for drop-in 5 minutter før timens start i tilfælde af enkelte no-shows. Kom i god tid hvis du ønsker en af disse pladser, da det er først til mølle.

AFLYSNINGER AF TIMER

Dwell Space forbeholder sig ret til at aflyse et hold, hvis der er 2 eller færre tilmeldte indenfor 2 timer før holdstart. Du får besked på email hvis et hold er aflyst, men vi bestræber os på det sjældent sker. Derfor husk altid at tilmelde dig, så du ikke går forgæves.

Måtter og yogaudstyr

Vi stiller gratis måtter og yogaudstyr til rådighed under timerne. Det er også muligt at købe din egen måtte og udstyr i studiet eller i vores shop. Læs mere om valg af den rigtige yogamåtte her.

Parkering

Du må holde 3 timer gratis på Volkerts Fabrikkers parkeringsplads / Dalbygade 40. Husk at indtaste din nummerplade i p-automaten. Parkeringspladserne omkring bygningen må ikke benyttes.

Omklædning

Vi har et enkelt omklædningsrum i yoga studiet, men der er ikke badefaciliteter. Der er toiletter på gangen, hvor man også kan klæde om.

Årskalender

Holdplanen skifter ca hvert halve år. Dog bliver der justeret lidt undervejs i de 6 måneder planen kører. Hold dig altid opdateret og se vores aktuelle holdplan her.

UBEGRÆNSET TRÆNING

Køb af ubegrænset trænings abonnementer kan kun ske på hjemmesiden og ikke i MINDBODY appen. Se mere her

Opsigelse af abonnement

Ønsker du at opsige dit abonnement hos Dwell Space?

så skal du sende en mail til: hello@dwellspace.dk

Opsigelsen skal ske senest 5 dage før din næste betaling og opsigelsesperioden er løbende måned + 1 måned.

Er du i tvivl om din næste betaling kan du se det under din profil i MINDBODY (my info - account)

Bero

 Du kan altid få sat dit abonnement i bero i min. 1 md. og max 2 mdr. Bero skal følge din betalingsdato. Du sætter i bero ved at sende en mail til: hello@dwellspace.dk

Er du i tvivl om din næste betaling kan du se det under din profil i MINDBODY (my info - account)

 

BLIV EN DEL AF DWELL FAMILIEN


Karmayogi - Dwell ambassadør  

Er du et velkendt ansigt i yogastudiet, og har du lyst til at udforske yogaen endnu mere? Så har du nu mulighed for at blive Dwell ambassadør. 

Vi er altid på udkig efter ildsjæle, der vil være med til at forme Dwell Space og vil give en hånd med i hverdage, til events og være en god karma yogi overfor deltagerne i studiet.

Som ambassadør hjælper du med alt fra at passe receptionen, gøre rent, åbne og lukke, deltage i forberedelser og afholdelse af events.

Til gengæld tilbyder vi sparing og yogaundervisning i vores studie. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med lidt mere yogaindflydelse, vil der med tiden være mulighed for at blive hjælpeinstruktør.

Send en ansøgning til hello@dwellspace.dk  

Job

Send en uopfordret ansøgning med kort info om dig selv og dit yoga CV.

Emne: Job til hello@dwellspace.dk 

Leje af lokalet

Dwell Space er ikke blot et yogastudie. Vores vision er at skabe et åbent space, hvor vi giver freelancere, foreninger og virksomheder mulighed for at dele deres passion for bevægelse, velvære, design, æstetik eller noget helt andet. Er du interesseret i at leje lokalet en enkelt gang eller på fast timebasis, er du velkommen til at kontakte os. 

Lokaleinfo: 

80 m2 yoga sal inkl. yoga udstyr (35 personer) 

40 m2 reception- og loungeområde

Toilet og omklædningsfaciliteter 

Mulighed for adgang til tekøkken