FIRMA YOGA


Vi tilbyder enkelte såvel som længerevarende forløb til dig og dine kolleger på jeres arbejdsplads (Trekantsområdet) eller i Dwell spaces yogastudie i Kolding. UNDERVISNINGEN SAMMENSÆTTES efter jeres ønsker samt niveau og vi stiller yogaudstyr til rådighed.


HVORFOR ER YOGA GODT FOR DINE MEDARBEJDERE?

Gennem yogaens kombination af bevægelse og mindfulness lærer I at blive mere nærværende i en hektisk hverdag, som forener arbejde og privatliv. Når I som team er nærværende og slapper af i nuet, øger I jeres effektivitet, reducerer stress og får en større arbejdsglæde SAMT SAMMENHOLD.

Dwell Space yoga


HVORDAN?

LUKKET FIRMAHOLD

Vi kommer enten ud på jeres arbejdsplads med alt udstyr, eller laver et lukket hold for jer i Dwell Spaces studie.

ÅBENT FIRMAHOLD

Er i en mindre virksomhed ( 1-10 ansatte) er det MULIGT at tilmelde sig et åbent firmaFORLØB AF 6 GANGE i studiet i KOLDING. I NOVEMBER, DECEMBER OG JANUAR HAR VI HOLD:

Tirsdag 16.30-17.30

FredaG 06.30-7.30


PRISER

ÅBENT FIRMAFORLØB af 6 gange

660 kr eksKl. moms PER MEDARBEJDER

KONTAKT DWELL SPACE FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ ET LUKKET FIRMAHOLD I STUDIET ELLER PÅ JERES ARBEJDSPLADS.


FIRMA GAVER

MANGLER DU DEN PERFEKTE FIRMAGAVE SOM GAVNER DINE MEDARBEJDERS HELBRED OG FÅR HUMØRET TIL AT STIGE?

DET ER MULIGT AT KØBE ET 10 X KLIPPEKORT, HVOR DINE MEDARBEJDERE FRIT KAN BOOKE MELLEM ALLE DWELL SPACES UGENTLIGE YOGAHOLD.

10 X KLIPPEKORT 800 KR EKSKL. MOMS (MIN. KØB 5 KLIPPEKORT)

 

 
Dwell Space Mommy yoga 1

 

ROLIGE OMGIVELSER

 

VI KOMMER GERNE UD PÅ JERES ARBEJDSPLADS, MEN ØNSKER I AT BENYTTE DWELL SPACES STUDIE ER DET SELVFØLGELIG EN MULIGHED. Træningen foregår I DET lyse yogastudie i Volkerts Fabrikker.

 

Volkerts Fabrikker

Dalbygade 40H

6000 Kolding

MARIA MARIA DWELL SPACE

 

YOGAINSTRUKTØRER MARIA WORM & MARIA GRØNBORG

Vi har skabt Dwell Space med visionen om at skabe et yogacommunity i Kolding, hvor passionen for yoga, velvære, æstetik og design mødes.

Vi mødte hinanden i Shanghai i 2013, hvor vi begge arbejdede i designbranchen. Det var i Shanghai, at vores interesse for yoga opstod, og det har ført til, at vi i dag er uddannede certificerede yogainstruktører.