FORRETNINGSBETINGELSER

 

FORRETNINGSBETINGELSER VED KØB AF PRODUKTER OG YDELSER PÅ Dwellspace.dk

1. GENERELT:

Jeg er inforstået med, at nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer bestilt via Dwell Spaces webshop og bookingsystem. Betingelser gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem kunden og Dwell Space ApS.

2. FORUDSÆTNINGER:

Jeg kan kun handle i Dwell Spaces webshop og bookingsystem, hvis jeg opfylder følgende betingelser. Jeg skal bekræfte, at jeg har gennemlæst forretningsbetingelserne, og at jeg er indforstået hermed, og jeg skal være mindst 18 år for at kunne handle på Dwellspace.dk.

3. BESTILLING AF YDELSER:

For at kunne gennemføre en bestilling af produkt på Dwellspace.dk beder systemet mig om at afgive oplysninger om mit navn, e-mailadresse, postadresse og telefonnummer. Oplysningerne bliver kun registreret for at afvikle mine bestillinger og lave intern statistik på Dwellspace.dk og vil ikke blive anvendt til andet formål eller videregivet til trediepart. Forud for afgivelse af bestilling, vil jeg på Dwellspace.dk se en oversigt, der viser de varer, jeg har valgt samt prisen herfor og det samlede fakturabeløb (inklusive eventuelle leveringsomkostninger). Når jeg har afgivet min bestilling, og Dwell Space ApS har registreret min indbetaling, modtager jeg på mail en ordrebekræftelse, som jeg anbefales at udskrive og opbevare som dokumentation for bestillingen. 

4. BETALING:

Jeg er indforstået med, at betaling for produkter bestilt hos Dwellspace.dk sker gennem Stripe (https://stripe.com/dk), eller MobilePay og at Dwellspace.dk lever op til deres krav om sikkerhed. Betaling af produkter og ydelser hos MINDBODY sker gennem Paysafe (https://www.paysafe.com/en/)

5. FORTRYDELSESRET/REKLAMATION:

Jeg er indforstået med, at jeg har 14 dages fuld returret på køb af yogaudstyr købt direkte på Dwell Spaces hjemmeside så længe det ikke er taget i brug og returneres i original emballage.  Ved øvrige køb på hjemmesiden, herunder f.eks. gavekort, yogatimer og live-arrangementer er købet bindende og der ingen fortrydelsesret eller reklamation.

Hvis jeg fortryder køb af ubegrænset yoga abonnement har jeg 14 dages returret fra den dato købet er foretaget online eller i studiet.

6. ANSVAR I FORBINDELSE MED KØB PÅ OG ØVRIG ANVENDELSE AF SITET:

Jeg er indforstået med, at Dwell Space ApS ikke kan garantere, at Dwellspace.dk til enhver tid er fejlfrit og i fuld funktion. Dwell Space ApS kan som følge heraf ikke holdes ansvarlig for manglende eller fejlagtige leverancer eller mangler m.v., der skyldes manglende stabilitet eller problemer med internetforbindelse eller opkobling m.v.

Dwellspace.dk linker til andre sider, der ejes af trediepart. Jeg er inforstået med, at Dwell Space ApS ikke kan stilles til ansvar for disse siders indhold.

7. ANSVAR I FORBINDELSE MED ENHVER FORM FOR MEDLEMS-, KURSUS- OG ARRANGEMENTSAKTIVITET I Dwell Space:

Jeg er indforstået med, at Dwell Space ApS på intet tidspunkt kan drages til ansvar for mit helbred, skader eller skavanker i forbindelse med eller som følge af undervisningen hos Dwell Space. Al deltagelse i undervisning, kurser og arrangementer afholdt af Dwell Space ApS sker således på mit eget ansvar. Det er ligeledes mit eget ansvar på workshops, events osv. at informere om forhold såsom graviditet, hypermobilitet, sygdom, psykiske forhold eller lign., der kan have relevans i forhold til undervisningen. Det er også mit eget ansvar i undervisning, til arrangementer mv. at passe på egne sager, værdigenstande o.lign.. Som forældre har jeg ligeledes det fulde ansvar for mine medbragte børn ifm. arrangementer hos Dwell Space. Dwell Space ApS forbeholder sig ret til at flytte eller aflyse en undervisningstime, workshop, event osv. i tilfælde af for få tilmeldinger eller force majeure. 

8. COPYRIGHT OG SAMTYKKE:

Jeg er indforstået med, at Dwell Space ApS har copyright på alle produkter på hjemmesiden med mindre andet er angivet. Det gælder således også navn, varemærker, logo, grafik, billeder, video, tekst og illustrationer o.lign.  

Det forekommer at der tages fotos, videooptagelser eller lign. til Dwell Spaces undervisning, workshops og events og jeg tillader at Dwell Space ApS har den fulde ret til at bruge materialet online på hjemmeside, sociale medier og i diverse markedsføringssammenhænge. 

9. klippekort & Abonnement:

Jeg er indforstået med, at mit klippekort og abonnement er personligt og at jeg ikke må videregive min personlig kode/ log in til trediepart. Jeg er endvidere indforstået med, at jeg automatisk tilmeldes Dwell Spaces Nyhedsbrev, og at jeg kan afmelde mig Nyhedsbrevet, når som helst jeg ønsker det.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har tvivlsspørgsmål.  

Dwell Space ApS
Dalbygade 40H 6000 Kolding
Tlf: +45 93 40 75 00
CVR: 39 38 73 60
hello@dwellspace.dk