Dwell Space

 

 

OM DWELL SPACE


Dwell Space er et yogastudie i Kolding, hvor alle er velkomne uanset fysisk form og niveau. Overvejer du at gå til yoga i Kolding, så er Dwell Space det helt oplagte sted. Vi har lokaler i Volkerts Fabrikker, Dalbygade 40H.

Vi tilbyder forskellige inspirerende yogatimer og arrangerer løbende workshops og events for private og virksomheder.

Vi har skabt Dwell Space med visionen om at skabe et yogacommunity i Kolding, hvor passionen for yoga, velvære, æstetik og design mødes.

Vi mødte hinanden i Shanghai i 2013, hvor vi begge arbejdede i designbranchen. Det var i Shanghai, at vores interesse for yoga opstod, og det har ført til, at vi i dag er uddannede certificerede yogainstruktører.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen i vores yogastudie i Kolding.

Kærlig hilsen

Maria Worm og Maria Grønborg

 
 

UDTALELSER


-Sif, deltager på Power Flow, Yin, Yin Yang og Donation Classes

"I Dwell space har jeg fundet det dejligste yogastudie i kolding. lokalerne emmer af god karma, lækker stil og på alle måder højt til loftet.

yogaen er seriøs, men ikke selvhøjtidelig, og der er masser af smil. Maria'erne er søde og kompetente og gode til at komme med fif undervejs. jeg er kommet en løbeskade til livs ved at komme i dwell space . og mit hoved går lettet fra hver time. kæmpefan!"

 

-Camilla, deltager på Ashtanga, Yin & Yin Yang

"Jeg havde aldrig prøvet yoga før, men jeg kan tydeligt mærke, at yogaen på kort tid har gjort underværker for min kontorkrop. 

Det er skønt at få løsnet kroppen op, og yogaen har givet mig en helt anden bevidsthed om den. Det jeg elsker allermest, er at jeg får trænet hele kroppen og samtidig er fyldt med overskud, når jeg forlader studiet."

 

-Niels, deltager på Yin Yang

Jeg har altid rynket lidt på næsen af Yoga og tænkt det var noget for den modne kvinde. Denne opfattelse har jeg, efter jeg selv har prøvet yoga, måttet ændre radikalt. Jeg indrømmer gerne, at jeg er stiv som et bræt, men glæder mig over, at jeg, efter jeg er begyndt fast til yoga, kan mærke en forskel efter bare få lektioner. Et velvære, som er svær at definere.

Som aktiv motionsløber oplever jeg også et bedre løb med en smidigere krop, hvilket er med til at gøre løbet til en endnu større fornøjelse.

Jeg kan klart anbefale yoga til dem, som ikke bare lader stå til, men som ønsker en smidig krop. Også selvom man er oppe i alderen.