PRIVATLIVSPOLITIK

 

NÅR DU BEVÆGER DIG IND PÅ Dwellspace.dk, INDSAMLES OPLYSNINGER OM DIG

Nedenfor kan du læse hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. Oplysningerne indsamles enten gennem cookies eller ved at du selv opgiver oplysninger ifm. køb, tilmelding o.lign. Det er blevet lovpligtigt i Danmark at informere om brugen cookies, og derfor møder du en boks på vores side, hvor du skal give din accept.

HVAD ER COOKIES?

Første gang du besøger Dwellspace.dk modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies husker bl.a. sites du har været på før, og gør det derved lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er f.eks en cookie der gør, at du ikke behøver at logge ind på Dwellspace.dk, hver eneste gang du skal ind og booke en time eller lave et køb i shoppen.

HVAD BRUGER VI COOKIES TIL?

Cookies er med til at fortælle os om dit besøg. For at fastlægge, hvem der besøger Dwellspace.dk, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om, hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sektioner og hvor mange artikler du læser, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre osv. 

HVOR LÆNGE OPBEVARER VI COOKIES?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varieret antal dage fra sidste gang du var inde på Dwellspace.dk. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan selv slette dine cookies på din computer, hvis du ikke ønsker dem.

HVAD ER PERSONOPLYSNINGER?

Dwellspace.dk beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du eksempelvis tilmelder dig nyhedsbreve, booker en time m.v. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, køn og alder, men kan også være oplysninger om interesser, kendskab til Dwellspace.dk o.lign. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

HVOR LÆNGE OPBEVARER VI PERSONOPLYSNINGER?

Når du laver et køb på hjemmesiden har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil tjenesten er betalt og leveret, en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet, og fristen for betalinger er udløbet. Derefter kan oplysningerne arkiveres.

HVAD BRUGER VI PERSONOPLYSNINGER TIL?

De personoplysninger vi indsamler om dig, når du f. eks. opretter en bruger på Dwellspace.dk eller vores booking app MINDBODY, bruges først og fremmest til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover af Dwell Space ApS og samarbejdspartnere for at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring vores udbud af yogatimer, workshop & events og generel forbedring på hjemmesiden.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v, kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.

Husk at enhver oplysning du afgiver – inklusiv personlig identificerbar information – i et offentligt forum som for eksempel en online-debat eller facebook-kommentarfelter, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med Dwell Space ApS at gøre. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.

BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

I følge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

ÆNDRINGER I BEHANDLINGEN AF PERSONOPLYSNINGER

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

MARKEDSFØRINGSMATERIALE

Det forekommer at der tages fotos, videooptagelser eller lign. til Dwell Spaces undervisning, workshops og events og jeg tillader at Dwell Space ApS har den fulde ret til at bruge materialet online på hjemmeside, sociale medier og i diverse markedsføringssammenhænge. 

KONTAKT

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Dwellspace.dk og MINDBODY skal du rette henvendelse på hello@dwellspace.dk eller telefon +45 93 40 75 00. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Dwell Space ApS

Sidst opdateret 05.11.2018