MARIA WORM, FOUNDER & YOGA INSTRUKTØR Jeg har altid været bidt af sport og bevægelse. Jeg startede min karriere på et gymnastikgulv, hvor jeg lagde al min energi og blev uddannet instruktør i en tidlig alder. Senere begyndte jeg at løbe og styrketræne, da der i udlandet ikke var samme mulighed for gymnastik. Jeg er uddannet “International Clothing technology and Design” fra Manchester Metropolitan University, og siden 2010 har jeg arbejdet i modebranchen. Mit yogaeventyr startede, da jeg i en 4 års periode boede i Shanghai, og det har varet ved lige siden. Jeg dyrker mange former for motion, såsom løb, golf og funktionel træning, men det eneste, der altid er sikkert, er, at yoga giver jeg ikke slip på. Yoga giver mig frihed, velvære, styrke og udfordringer både fysisk og mentalt. Jeg håber virkelig, at jeg kan give den følelse videre til mine elever, for det fortjener de. Maria W underviser i: Vinyasa, Power, Yin Flow & Gravid/Barselsyoga. Følg med på Maria Ws sociale medier:  @mariawormm (instagram)

MARIA WORM, FOUNDER & YOGA INSTRUKTØR

Jeg har altid været bidt af sport og bevægelse. Jeg startede min karriere på et gymnastikgulv, hvor jeg lagde al min energi og blev uddannet instruktør i en tidlig alder. Senere begyndte jeg at løbe og styrketræne, da der i udlandet ikke var samme mulighed for gymnastik.

Jeg er uddannet “International Clothing technology and Design” fra Manchester Metropolitan University, og siden 2010 har jeg arbejdet i modebranchen.

Mit yogaeventyr startede, da jeg i en 4 års periode boede i Shanghai, og det har varet ved lige siden. Jeg dyrker mange former for motion, såsom løb, golf og funktionel træning, men det eneste, der altid er sikkert, er, at yoga giver jeg ikke slip på.

Yoga giver mig frihed, velvære, styrke og udfordringer både fysisk og mentalt. Jeg håber virkelig, at jeg kan give den følelse videre til mine elever, for det fortjener de.

Maria W underviser i: Vinyasa, Power, Yin Flow & Gravid/Barselsyoga.

Følg med på Maria Ws sociale medier:

@mariawormm (instagram)

 
HELENE OLSEN, YOGAINSTRUKTØR Jeg begyndte på yoga for ca. 7 år siden, og er lige siden blevet mere og mere forelsket i denne måde at forkæle sig selv og mine medmennesker på. Yoga giver mig ro, styrke og velvære både fysisk og mentalt. Især det mentale overskud yogaen giver mig, giver mig lysten og drivet til at dyrke yoga næsten hver dag. Det er glæden ved yoga, jeg elsker at formidle videre til andre med nysgerrighed på yogaen. I 2016 bestod jeg DGI´s Hatha instruktør uddannelse, og har efterfølgende undervist i blandt andet foreninger, fitnesscentre og nu her i dejlige Dwell Space. Helene underviser i: Vinyasa Flow & Yin Yang

HELENE OLSEN, YOGAINSTRUKTØR

Jeg begyndte på yoga for ca. 7 år siden, og er lige siden blevet mere og mere forelsket i denne måde at forkæle sig selv og mine medmennesker på.

Yoga giver mig ro, styrke og velvære både fysisk og mentalt. Især det mentale overskud yogaen giver mig, giver mig lysten og drivet til at dyrke yoga næsten hver dag. Det er glæden ved yoga, jeg elsker at formidle videre til andre med nysgerrighed på yogaen.

I 2016 bestod jeg DGI´s Hatha instruktør uddannelse, og har efterfølgende undervist i blandt andet foreninger, fitnesscentre og nu her i dejlige Dwell Space.

Helene underviser i: Vinyasa Flow & Yin Yang

 
MICHELLE LAVRUHHIN, YOGAINSTRUKTØR (BARSEL) Jeg er uddannet yogainstruktør i foråret 2018, med efterfølgende kurser i både mindfullness og meditation. 10 år forinden fandt jeg selv ind på yogamåtten, der efterfølgende blev en trofast følgesvend. Mine timer bærer præg af fordybelse i sammenspillet mellem krop og sind. Forøgelse af kropsbevidsthed i både dybe smidige stræk og styrkebaseret flow. Jeg møder livet på samme måde man møder sin yogapraksis. Nysgerrig, tilstedeværende og legende. Michelle underviser i: Power Flow, Yin Yang & Yin Følg med på Michelles sociale medier:  Yoga /v Michelle Lykke (facebook)

MICHELLE LAVRUHHIN, YOGAINSTRUKTØR (BARSEL)

Jeg er uddannet yogainstruktør i foråret 2018, med efterfølgende kurser i både mindfullness og meditation.

10 år forinden fandt jeg selv ind på yogamåtten, der efterfølgende blev en trofast følgesvend. Mine timer bærer præg af fordybelse i sammenspillet mellem krop og sind. Forøgelse af kropsbevidsthed i både dybe smidige stræk og styrkebaseret flow.

Jeg møder livet på samme måde man møder sin yogapraksis. Nysgerrig, tilstedeværende og legende.

Michelle underviser i: Power Flow, Yin Yang & Yin

Følg med på Michelles sociale medier:

Yoga /v Michelle Lykke (facebook)

STINE PORSBJERG, YOGAINSTRUKTØR Jeg startede så småt til yoga i efteråret 2012. Min motivation var mere smidighed i kroppen generelt, - og specifikt mhp at løbe hurtigere. På det tidspunkt boede jeg i København og havde et klassisk hektisk storbyliv med karriere job, løb som motionsform og generelt temmeligt meget fart på. Mit møde med yoga blev et vendepunkt i mit liv. Gennem yoga, særligt i de blide klasser med indadvendthed og længere tid i stillingerne, oplevede jeg en ny kontakt til mig selv, og jeg kunne begynde at høre noget dybere i mig tale; jeg skulle noget andet med mit liv. I foråret 2015 gennemlevede jeg et totalt livskollaps, som medførte en sygemelding med stress. Men et nedbrud er også et gennembrud. I sensommeren 2015 opsagde jeg mit job, og satte mig selv fri – til at finde mig selv. I 3 år lod jeg mig føre rundt i verden med yoga som fokus og mit hjerte som kompas. I sommeren 2018 landede jeg i Danmark igen, og har gjort det til min levevej at dele yoga. For mig handler yoga ikke om hvordan det ser ud, men hvordan det føles i dig - Yoga er at acceptere dette og være med det som dit udgangspunkt. Min undervisningsstil er mindful, blid og nærende og med masser af tid til at lytte til, hvad der rører sig i dig i øjeblikket – i din krop og dit sind. Målet er, at opnå en balance i krop og sind, som kan komme dig tilgode – ikke kun på yogamåtten, men ikke mindst i dit hverdagsliv. Jeg har over 750 timers yogalæreruddannelse, hvoraf over halvdelen er i yin yoga. Jeg har taget flere mindfulness- og meditationskurser, herunder Vipassana Meditationskursus i Nepal og opholdt mig på både Amma Ashram og Sivananda Ashram i Indien. Fra august 2019 er jeg desuden uddannet yin yoga massør. Stine underviser i Dwell Space i mindful hatha yoga, yin yoga og restorativ yoga. Yoga To Be Me (Facebook og Instagram)

STINE PORSBJERG, YOGAINSTRUKTØR

Jeg startede så småt til yoga i efteråret 2012. Min motivation var mere smidighed i kroppen generelt, - og specifikt mhp at løbe hurtigere. På det tidspunkt boede jeg i København og havde et klassisk hektisk storbyliv med karriere job, løb som motionsform og generelt temmeligt meget fart på.

Mit møde med yoga blev et vendepunkt i mit liv. Gennem yoga, særligt i de blide klasser med indadvendthed og længere tid i stillingerne, oplevede jeg en ny kontakt til mig selv, og jeg kunne begynde at høre noget dybere i mig tale; jeg skulle noget andet med mit liv. I foråret 2015 gennemlevede jeg et totalt livskollaps, som medførte en sygemelding med stress. Men et nedbrud er også et gennembrud. I sensommeren 2015 opsagde jeg mit job, og satte mig selv fri – til at finde mig selv. I 3 år lod jeg mig føre rundt i verden med yoga som fokus og mit hjerte som kompas.

I sommeren 2018 landede jeg i Danmark igen, og har gjort det til min levevej at dele yoga.

For mig handler yoga ikke om hvordan det ser ud, men hvordan det føles i dig - Yoga er at acceptere dette og være med det som dit udgangspunkt. Min undervisningsstil er mindful, blid og nærende og med masser af tid til at lytte til, hvad der rører sig i dig i øjeblikket – i din krop og dit sind. Målet er, at opnå en balance i krop og sind, som kan komme dig tilgode – ikke kun på yogamåtten, men ikke mindst i dit hverdagsliv.

Jeg har over 750 timers yogalæreruddannelse, hvoraf over halvdelen er i yin yoga. Jeg har taget flere mindfulness- og meditationskurser, herunder Vipassana Meditationskursus i Nepal og opholdt mig på både Amma Ashram og Sivananda Ashram i Indien. Fra august 2019 er jeg desuden uddannet yin yoga massør.

Stine underviser i Dwell Space i mindful hatha yoga, yin yoga og restorativ yoga.

Yoga To Be Me (Facebook og Instagram)

HEIDI KOKBORG, YOGAINSTRUKTØR Jeg hedder Heidi og er 25 år. Jeg er uddannet yogalærer, coach og journalist. Jeg har taget min yogauddannelse i ashtanga yoga, men jeg underviser primært i flow/vinyasa og yin yoga. Jeg dyrker selv et mix af ashtanga, vinyasa og yin yoga og har dyrket yoga i efterhånden en del år. Jeg kan slet ikke forestille mig en hverdag uden yoga og meditation. Yoga er for alle, både nybegyndere og erfarne er velkomne på mine hold. Glæder mig til vi ses på yogamåtten.

HEIDI KOKBORG, YOGAINSTRUKTØR

Jeg hedder Heidi og er 25 år. Jeg er uddannet yogalærer, coach og journalist. Jeg har taget min yogauddannelse i ashtanga yoga, men jeg underviser primært i flow/vinyasa og yin yoga. Jeg dyrker selv et mix af ashtanga, vinyasa og yin yoga og har dyrket yoga i efterhånden en del år. Jeg kan slet ikke forestille mig en hverdag uden yoga og meditation.

Yoga er for alle, både nybegyndere og erfarne er velkomne på mine hold.

Glæder mig til vi ses på yogamåtten.

 
SILJE HOEL, KARMAYOGI Jeg er Silje og er karma-yogi hos Dwell Space. I folkeskolen startede jeg at dyrke yoga, og har siden da været betaget. Jeg elsker hvordan jeg gennem yoga lærer at lytte til min krop, og lærer at mærke præcis hvor den trænger til lidt kærlighed. Derudover synes jeg det er inspirerende at se yoga-communities dukke op rundt omkring, som f.eks. I Dwell Space - og se hvordan både kvinder og mænd, unge som ældre, samles omkring følelsen af velvære og bevidsthed om egen krop.

SILJE HOEL, KARMAYOGI

Jeg er Silje og er karma-yogi hos Dwell Space.
I folkeskolen startede jeg at dyrke yoga, og har siden da været betaget. Jeg elsker hvordan jeg gennem yoga lærer at lytte til min krop, og lærer at mærke præcis hvor den trænger til lidt kærlighed. Derudover synes jeg det er inspirerende at se yoga-communities dukke op rundt omkring, som f.eks. I Dwell Space - og se hvordan både kvinder og mænd, unge som ældre, samles omkring følelsen af velvære og bevidsthed om egen krop.

 
TANJA GOSVIG / SAMARBEJDSPARTNER GUA SHA UNDERVISER Skønhedspleje er omdrejningspunktet i min hverdag og jeg ELSKER det. For halvandet år siden tog jeg springet i at læse til kosmetiker, dette var efter længere tids overvejelse, men jeg har ikke set mig tilbage siden. Jeg er vild med hvordan branchen hele tiden er i udvikling og de nye spændende muligheder jeg har for at hjælpe kunder med behandlinger. Til dagligt arbejder jeg i klinik i Horsens, hvor blandt andet Gua Sha’en har en stor indflydelse på vores behandlinger. Det er fascinerende hvordan et så simpelt redskab kan skabe så stor en virkning på huden, og det aller bedste er at alle kan være med på disse teknikker.

TANJA GOSVIG / SAMARBEJDSPARTNER GUA SHA UNDERVISER

Skønhedspleje er omdrejningspunktet i min hverdag og jeg ELSKER det. For halvandet år siden tog jeg springet i at læse til kosmetiker, dette var efter længere tids overvejelse, men jeg har ikke set mig tilbage siden. Jeg er vild med hvordan branchen hele tiden er i udvikling og de nye spændende muligheder jeg har for at hjælpe kunder med behandlinger.

Til dagligt arbejder jeg i klinik i Horsens, hvor blandt andet Gua Sha’en har en stor indflydelse på vores behandlinger. Det er fascinerende hvordan et så simpelt redskab kan skabe så stor en virkning på huden, og det aller bedste er at alle kan være med på disse teknikker.