MARIA WORM, CO-FOUNDER & YOGA INSTRUKTØR Jeg har altid været bidt af sport og bevægelse. Jeg startede min karriere på et gymnastikgulv, hvor jeg lagde al min energi og blev uddannet instruktør i en tidlig alder. Senere begyndte jeg at løbe og styrketræne, da der i udlandet ikke var samme mulighed for gymnastik. Jeg er uddannet “International Clothing technology and Design” fra Manchester Metropolitan University, og siden 2010 har jeg arbejdet i modebranchen. I 2017 lancerede jeg Y KURO , som er et dansk løbe- og yogasportsmærke. Mit yogaeventyr startede, da jeg i en 4 års periode boede i Shanghai, og det har varet ved lige siden. Jeg dyrker mange former for motion, såsom løb, golf og funktionel træning, men det eneste, der altid er sikkert, er, at yoga giver jeg ikke slip på. Yoga giver mig frihed, velvære, styrke og udfordringer både fysisk og mentalt. Jeg håber virkelig, at jeg kan give den følelse videre til mine elever, for det fortjener de. Maria W underviser i: Vinyasa, Power, Yin Flow & Gravid/Barselsyoga. Følg med på Maria Ws sociale medier:  @mariawormm (instagram)

MARIA WORM, CO-FOUNDER & YOGA INSTRUKTØR

Jeg har altid været bidt af sport og bevægelse. Jeg startede min karriere på et gymnastikgulv, hvor jeg lagde al min energi og blev uddannet instruktør i en tidlig alder. Senere begyndte jeg at løbe og styrketræne, da der i udlandet ikke var samme mulighed for gymnastik.

Jeg er uddannet “International Clothing technology and Design” fra Manchester Metropolitan University, og siden 2010 har jeg arbejdet i modebranchen. I 2017 lancerede jeg Y KURO, som er et dansk løbe- og yogasportsmærke.

Mit yogaeventyr startede, da jeg i en 4 års periode boede i Shanghai, og det har varet ved lige siden. Jeg dyrker mange former for motion, såsom løb, golf og funktionel træning, men det eneste, der altid er sikkert, er, at yoga giver jeg ikke slip på.

Yoga giver mig frihed, velvære, styrke og udfordringer både fysisk og mentalt. Jeg håber virkelig, at jeg kan give den følelse videre til mine elever, for det fortjener de.

Maria W underviser i: Vinyasa, Power, Yin Flow & Gravid/Barselsyoga.

Følg med på Maria Ws sociale medier:

@mariawormm (instagram)

HELENE OLSEN, YOGAINSTRUKTØR Jeg begyndte på yoga for ca. 7 år siden, og er lige siden blevet mere og mere forelsket i denne måde at forkæle sig selv og mine medmennesker på. Yoga giver mig ro, styrke og velvære både fysisk og mentalt. Især det mentale overskud yogaen giver mig, giver mig lysten og drivet til at dyrke yoga næsten hver dag. Det er glæden ved yoga, jeg elsker at formidle videre til andre med nysgerrighed på yogaen. I 2016 bestod jeg DGI´s Hatha instruktør uddannelse, og har efterfølgende undervist i blandt andet foreninger, fitnesscentre og nu her i dejlige Dwell Space. Helene underviser i: Vinyasa Flow & Yin Yang

HELENE OLSEN, YOGAINSTRUKTØR

Jeg begyndte på yoga for ca. 7 år siden, og er lige siden blevet mere og mere forelsket i denne måde at forkæle sig selv og mine medmennesker på.

Yoga giver mig ro, styrke og velvære både fysisk og mentalt. Især det mentale overskud yogaen giver mig, giver mig lysten og drivet til at dyrke yoga næsten hver dag. Det er glæden ved yoga, jeg elsker at formidle videre til andre med nysgerrighed på yogaen.

I 2016 bestod jeg DGI´s Hatha instruktør uddannelse, og har efterfølgende undervist i blandt andet foreninger, fitnesscentre og nu her i dejlige Dwell Space.

Helene underviser i: Vinyasa Flow & Yin Yang

MICHELLE LAVRUHHIN, YOGAINSTRUKTØR (BARSEL) Jeg er uddannet yogainstruktør i foråret 2018, med efterfølgende kurser i både mindfullness og meditation. 10 år forinden fandt jeg selv ind på yogamåtten, der efterfølgende blev en trofast følgesvend. Mine timer bærer præg af fordybelse i sammenspillet mellem krop og sind. Forøgelse af kropsbevidsthed i både dybe smidige stræk og styrkebaseret flow. Jeg møder livet på samme måde man møder sin yogapraksis. Nysgerrig, tilstedeværende og legende. Michelle underviser i: Power Flow, Yin Yang & Yin Følg med på Michelles sociale medier:  Yoga /v Michelle Lykke (facebook)

MICHELLE LAVRUHHIN, YOGAINSTRUKTØR (BARSEL)

Jeg er uddannet yogainstruktør i foråret 2018, med efterfølgende kurser i både mindfullness og meditation.

10 år forinden fandt jeg selv ind på yogamåtten, der efterfølgende blev en trofast følgesvend. Mine timer bærer præg af fordybelse i sammenspillet mellem krop og sind. Forøgelse af kropsbevidsthed i både dybe smidige stræk og styrkebaseret flow.

Jeg møder livet på samme måde man møder sin yogapraksis. Nysgerrig, tilstedeværende og legende.

Michelle underviser i: Power Flow, Yin Yang & Yin

Følg med på Michelles sociale medier:

Yoga /v Michelle Lykke (facebook)

 
TANJA GOSVIG / SAMARBEJDSPARTNER GUA SHA UNDERVISER Skønhedspleje er omdrejningspunktet i min hverdag og jeg ELSKER det. For halvandet år siden tog jeg springet i at læse til kosmetiker, dette var efter længere tids overvejelse, men jeg har ikke set mig tilbage siden. Jeg er vild med hvordan branchen hele tiden er i udvikling og de nye spændende muligheder jeg har for at hjælpe kunder med behandlinger. Til dagligt arbejder jeg i klinik i Horsens, hvor blandt andet Gua Sha’en har en stor indflydelse på vores behandlinger. Det er fascinerende hvordan et så simpelt redskab kan skabe så stor en virkning på huden, og det aller bedste er at alle kan være med på disse teknikker.

TANJA GOSVIG / SAMARBEJDSPARTNER GUA SHA UNDERVISER

Skønhedspleje er omdrejningspunktet i min hverdag og jeg ELSKER det. For halvandet år siden tog jeg springet i at læse til kosmetiker, dette var efter længere tids overvejelse, men jeg har ikke set mig tilbage siden. Jeg er vild med hvordan branchen hele tiden er i udvikling og de nye spændende muligheder jeg har for at hjælpe kunder med behandlinger.

Til dagligt arbejder jeg i klinik i Horsens, hvor blandt andet Gua Sha’en har en stor indflydelse på vores behandlinger. Det er fascinerende hvordan et så simpelt redskab kan skabe så stor en virkning på huden, og det aller bedste er at alle kan være med på disse teknikker.

STINE PORSBJERG, YOGAINSTRUKTØR Tekst kommer

STINE PORSBJERG, YOGAINSTRUKTØR

Tekst kommer

HEIDI KOKBORG, YOGAINSTRUKTØR Tekst kommer.

HEIDI KOKBORG, YOGAINSTRUKTØR

Tekst kommer.

 
LAURA KOHL, YOGAINSTRUKTØR Jeg er født og opvokset i Tyskland. I 2015 flyttede jeg til Danmark for at tage folkelæreruddannelsen her i landet. Yoga har på en måde altid været en del af mit liv. Som barn deltog jeg på div. børnehold og i hjemmet er jeg opvokset med yoga, da det altid har været noget min mor har dyrket. Det sidsteår har jeg fordybet mig mere med yogaen og besluttet mig at tag en yoga instruktør uddannelse. For mig er det yoga ikke kun noget som sker påyogamåtten, men en inspiration til hele livet. Gennem yoga kan jeg komme tætter påmig selv og omverden. Jeg glæder mig til at møde dig påyogamåtten og håber at jeg kan inspirer dig at integrere yoga i din hverdag.

LAURA KOHL, YOGAINSTRUKTØR

Jeg er født og opvokset i Tyskland. I 2015 flyttede jeg til Danmark for at tage folkelæreruddannelsen her i landet.

Yoga har på en måde altid været en del af mit liv. Som barn deltog jeg på div. børnehold og i hjemmet er jeg opvokset med yoga, da det altid har været noget min mor har dyrket. Det sidsteår har jeg fordybet mig mere med yogaen og besluttet mig at tag en yoga instruktør uddannelse.

For mig er det yoga ikke kun noget som sker påyogamåtten, men en inspiration til hele livet. Gennem yoga kan jeg komme tætter påmig selv og omverden. Jeg glæder mig til at møde dig påyogamåtten og håber at jeg kan inspirer dig at integrere yoga i din hverdag.

SILJE HOEL, KARMAYOGI Jeg er Silje og er karma-yogi hos Dwell Space. I folkeskolen startede jeg at dyrke yoga, og har siden da været betaget. Jeg elsker hvordan jeg gennem yoga lærer at lytte til min krop, og lærer at mærke præcis hvor den trænger til lidt kærlighed. Derudover synes jeg det er inspirerende at se yoga-communities dukke op rundt omkring, som f.eks. I Dwell Space - og se hvordan både kvinder og mænd, unge som ældre, samles omkring følelsen af velvære og bevidsthed om egen krop.

SILJE HOEL, KARMAYOGI

Jeg er Silje og er karma-yogi hos Dwell Space.
I folkeskolen startede jeg at dyrke yoga, og har siden da været betaget. Jeg elsker hvordan jeg gennem yoga lærer at lytte til min krop, og lærer at mærke præcis hvor den trænger til lidt kærlighed. Derudover synes jeg det er inspirerende at se yoga-communities dukke op rundt omkring, som f.eks. I Dwell Space - og se hvordan både kvinder og mænd, unge som ældre, samles omkring følelsen af velvære og bevidsthed om egen krop.