MARIA WORM, CO-FOUNDER & YOGA INSTRUKTØR (BARSEL)  Jeg har altid været bidt af sport og bevægelse. Jeg startede min karriere på et gymnastikgulv, hvor jeg lagde al min energi og blev uddannet instruktør i en tidlig alder. Senere begyndte jeg at løbe og styrketræne, da der i udlandet ikke var samme mulighed for gymnastik. Jeg er uddannet “International Clothing technology and Design” fra Manchester Metropolitan University, og siden 2010 har jeg arbejdet i modebranchen. I 2017 lancerede jeg Y KURO , som er et dansk løbe- og yogasportsmærke. Mit yogaeventyr startede, da jeg i en 4 års periode boede i Shanghai, og det har varet ved lige siden. Jeg dyrker mange former for motion, såsom løb, golf og funktionel træning, men det eneste, der altid er sikkert, er, at yoga giver jeg ikke slip på. Yoga giver mig frihed, styrke og udfordringer både fysisk og mentalt. Jeg håber virkelig, at jeg kan give den følelse videre til mine elever, for det fortjener de. Maria W underviser i: Power Flow, Yin Yang, Yin. Følg med på Maria Ws sociale medier:  @mariawormm (instagram)

MARIA WORM, CO-FOUNDER & YOGA INSTRUKTØR (BARSEL)

Jeg har altid været bidt af sport og bevægelse. Jeg startede min karriere på et gymnastikgulv, hvor jeg lagde al min energi og blev uddannet instruktør i en tidlig alder. Senere begyndte jeg at løbe og styrketræne, da der i udlandet ikke var samme mulighed for gymnastik.

Jeg er uddannet “International Clothing technology and Design” fra Manchester Metropolitan University, og siden 2010 har jeg arbejdet i modebranchen. I 2017 lancerede jeg Y KURO, som er et dansk løbe- og yogasportsmærke.

Mit yogaeventyr startede, da jeg i en 4 års periode boede i Shanghai, og det har varet ved lige siden. Jeg dyrker mange former for motion, såsom løb, golf og funktionel træning, men det eneste, der altid er sikkert, er, at yoga giver jeg ikke slip på.

Yoga giver mig frihed, styrke og udfordringer både fysisk og mentalt. Jeg håber virkelig, at jeg kan give den følelse videre til mine elever, for det fortjener de.

Maria W underviser i: Power Flow, Yin Yang, Yin.

Følg med på Maria Ws sociale medier:

@mariawormm (instagram)

MICHELLE LAVRUHHIN, YOGAINSTRUKTØR  Jeg er uddannet yogainstruktør i foråret 2018, med efterfølgende kurser i både mindfullness og meditation. 10 år forinden fandt jeg selv ind på yogamåtten, der efterfølgende blev en trofast følgesvend. Mine timer bærer præg af fordybelse i sammenspillet mellem krop og sind. Forøgelse af kropsbevidsthed i både dybe smidige stræk og styrkebaseret flow. Jeg møder livet på samme måde man møder sin yogapraksis. Nysgerrig, tilstedeværende og legende. Michelle underviser i: Power Flow, Yin Yang & Yin Følg med på Michelles sociale medier:  Yoga /v Michelle Lykke (facebook)

MICHELLE LAVRUHHIN, YOGAINSTRUKTØR

Jeg er uddannet yogainstruktør i foråret 2018, med efterfølgende kurser i både mindfullness og meditation.

10 år forinden fandt jeg selv ind på yogamåtten, der efterfølgende blev en trofast følgesvend. Mine timer bærer præg af fordybelse i sammenspillet mellem krop og sind. Forøgelse af kropsbevidsthed i både dybe smidige stræk og styrkebaseret flow.

Jeg møder livet på samme måde man møder sin yogapraksis. Nysgerrig, tilstedeværende og legende.

Michelle underviser i: Power Flow, Yin Yang & Yin

Følg med på Michelles sociale medier:

Yoga /v Michelle Lykke (facebook)

 
MARIA GRØNBORG, CO-FOUNDER & YOGAINSTRUKTØR  For mig var yoga ikke kærlighed ved første blik. Jeg var til min første yogatime, da jeg boede 6 år i Shanghai, men jeg forstod kun inhale/exhale. Kineserne var superfleksible, kunne stå på hovedet og jeg gik der fra overbevidst om aldrig at vende tilbage. Det gjorde jeg dog, og hurtigt blev jeg klar over, at det var en passion, jeg ville gøre til en del af min levevej. I dag er jeg uddannet RYT200 certificeret yogainstruktør fra Indien. Sideløbende med yogastudiet brænder jeg for kreative, visuelle projekter og har en stor passion for at videreudvikle mit website mariagronborg.com med fokus på workshops, events og på sigt yoga og velvære retreats hvor sundhed, beauty, æstetik og design kombineres. Min egen yogapraksis giver mig fysisk og mental overskud, energi og vigtigst af alt ro i min hverdag. Som instruktør glædes jeg ved at kunne videregive dette og se eleverne udvikle sig. Maria G underviser i: Yin Yang, Yin, Restorative Yoga & Meditation, Flow, Flow & Ashtanga. Følg med på Maria Gs sociale medier:  @mariagronborg (instagram)  @mariagronborgyoga (facebook)

MARIA GRØNBORG, CO-FOUNDER & YOGAINSTRUKTØR

For mig var yoga ikke kærlighed ved første blik. Jeg var til min første yogatime, da jeg boede 6 år i Shanghai, men jeg forstod kun inhale/exhale. Kineserne var superfleksible, kunne stå på hovedet og jeg gik der fra overbevidst om aldrig at vende tilbage. Det gjorde jeg dog, og hurtigt blev jeg klar over, at det var en passion, jeg ville gøre til en del af min levevej. I dag er jeg uddannet RYT200 certificeret yogainstruktør fra Indien.

Sideløbende med yogastudiet brænder jeg for kreative, visuelle projekter og har en stor passion for at videreudvikle mit website mariagronborg.com med fokus på workshops, events og på sigt yoga og velvære retreats hvor sundhed, beauty, æstetik og design kombineres.

Min egen yogapraksis giver mig fysisk og mental overskud, energi og vigtigst af alt ro i min hverdag. Som instruktør glædes jeg ved at kunne videregive dette og se eleverne udvikle sig.

Maria G underviser i: Yin Yang, Yin, Restorative Yoga & Meditation, Flow, Flow & Ashtanga.

Følg med på Maria Gs sociale medier:

@mariagronborg (instagram)

@mariagronborgyoga (facebook)

IDA FISKER-CLAUSEN, YOGAINSTRUKTØR & KARMAYOGI  Min yogarejse begyndte, da jeg var 13 år gammel - og det er efterhånden ved at være 10 år siden. Yoga blev hurtigt en fast del af min hverdag og har været det lige siden. Det har givet mig så utrolig mange redskaber og jeg blev i januar 2017 uddannet Hatha yogainstruktør ved The Practice på Bali. Yoga er en livsstil i min optik. Det er måden, hvorpå man kan koble fra hverdagens stress og komme ind i sig selv; måden hvorpå man kan åbne op og se sig selv i øjnene - og både danse med glæden og arbejde med det svære. Det er en rejse lige så lang som livet og så meget mere kraftfuldt end hvad øjet først ser. Yoga er hele tiden, både når du laver yogastillinger og trækker vejret på din yogamåtte i studiet, men i lige så høj grad, når du er ude i din hverdag; når du støvsuger eller sidder i kø i trafikken. Det er her yogaen begynder og man virkelig skal huske sin vejrtrækning. Ida underviser i Flow, Yin Yang, Yin & Moving Meditation. Følg med på Idas sociale medier:  @idafc (instagram)

IDA FISKER-CLAUSEN, YOGAINSTRUKTØR & KARMAYOGI

Min yogarejse begyndte, da jeg var 13 år gammel - og det er efterhånden ved at være 10 år siden. Yoga blev hurtigt en fast del af min hverdag og har været det lige siden. Det har givet mig så utrolig mange redskaber og jeg blev i januar 2017 uddannet Hatha yogainstruktør ved The Practice på Bali.

Yoga er en livsstil i min optik. Det er måden, hvorpå man kan koble fra hverdagens stress og komme ind i sig selv; måden hvorpå man kan åbne op og se sig selv i øjnene - og både danse med glæden og arbejde med det svære. Det er en rejse lige så lang som livet og så meget mere kraftfuldt end hvad øjet først ser. Yoga er hele tiden, både når du laver yogastillinger og trækker vejret på din yogamåtte i studiet, men i lige så høj grad, når du er ude i din hverdag; når du støvsuger eller sidder i kø i trafikken. Det er her yogaen begynder og man virkelig skal huske sin vejrtrækning.

Ida underviser i Flow, Yin Yang, Yin & Moving Meditation.

Følg med på Idas sociale medier:

@idafc (instagram)