GUA SHA x ANSIGTSYOGA WORKSHOP M. MARIA GRØNBORG
Apr
26
6:00 PM18:00

GUA SHA x ANSIGTSYOGA WORKSHOP M. MARIA GRØNBORG

Det er tid til den populære Gua Sha x Ansigtsyoga workshop igen, men denne gang er den blevet fintunet en smule:)

Ansigtglød og købespændinger er i fokus på denne workshop som Maria Grønborg vil guide dig igennem. Øvelserne og Gua Sha massagen giver dig et godt fundament til selv at arbejde videre derhjemme, og som deltager på workshoppen får du efterfølgende tilsendt en Gua Sha x Ansigtsyoga e-guide.

Til ansigtsyoga bruger vi udover en Gua Sha lækre økologiske produkter fra Ecooking. Vi starter workshoppen med en Peel Maske, hvorefter vi bruger olie så Gua Sha’en lettere glider over huden.

View Event →
DWELL DAY RETREAT M. BRUNCH / MARIA GRØNBORG
May
5
9:00 AM09:00

DWELL DAY RETREAT M. BRUNCH / MARIA GRØNBORG

Deltag på Maria Grønborgs halvdags retreat hos Dwell Space, hvor du har en enestående mulighed for at tage en pause fra hverdagen og prioritere dig selv, dit sind og din krop.

Vi starter dagen med bevægelse - et energisk yogaflow, efterfulgt af en velsmagende anti-inflammatorisk brunch lavet af Maria, hvor der er tid til hyggeligt samvær i loungen.

Dagen fortsætter med blid Yin Yoga, efterfulgt af en kakaoceremoni, som hjælper med at finde dybere ind i dig selv, når retreatet afsluttes med en guidet meditation.

View Event →

BAGOVERBØJNINGER MED MARIA WORM
Apr
14
12:30 PM12:30

BAGOVERBØJNINGER MED MARIA WORM

Kom til 2 timers workshop med fokus på bagoverbøjninger I den første del vil Maria sørge for, at din krop bliver varmet igennem med et flow hvor der er fokus på at styrke ryg og core, samt at åbne op i brystet og give plads til det videre arbejde, hvor vi fokusere på bagoverbøjninger. 

Vi vil arbejde med stillinger som; Camel pose/Ustrasana, Bridge pose/Setu Bandhasana, Wheel pose/Urdhva Dhanuarasana. Du vil blive guidet ind i hver stilling og hver stilling vil blive tilpasset din krop så du undgår kompression og smerte i ryggen.

View Event →
WELLNESS AFTEN: 3 TIMERS GUA SHA, ANSIGTSYOGA + RESTORATIVE YOGA MED MARIA GRØNBORG
Apr
5
6:00 PM18:00

WELLNESS AFTEN: 3 TIMERS GUA SHA, ANSIGTSYOGA + RESTORATIVE YOGA MED MARIA GRØNBORG

Til denne hyggelige wellness aften har vi fokus på ansigtyoga - specifikt panden, bekymringsrynken og omkring øjnene. Maria guider dig igennem forskellige øvelser, der på sigt hjælper til at udglatte linier og give dig en mere spændstig hud.

Vi fordyber os i brugen af hænder, samt Gua Sha teknikker og den lille stens utrolige virkning vil allerede kunne ses på aftenen i form af en smuk fornyet glød. Der er tid te i loungen, før vi afslutter aftenen med 1,5 timers restorative yoga.

Til ansigtsyoga bruger vi økologiske produkter fra Ecooking.

View Event →
HANDSTAND WORKSHOP MED MARIA WORM
Mar
24
12:30 PM12:30

HANDSTAND WORKSHOP MED MARIA WORM

På denne workshop lærer du de fundamentale principper bag håndstands- og armbalance.

Workshoppen er designet til dig, som har lyst til at udfordre dig selv og din krop. Hvis du er villig til at arbejde hårdt og med en legende tilgang til de udfordrende stillinger, så vil Maria love dig, at du vil lære en masse nyt - ikke mindst om din egen krop. Du vil få tips og tricks til hvordan din krop bliver stærkere og der igennem opbygge selvtillid nok til at overraske dig selv, så du kan tage din yogapraksis nye veje med udfordrende asanas. 

View Event →
Feb
16
9:30 AM09:30

ÅBENT HUS x YOGA FOR A CURE (Børne Hjernecancer Fonden)

Vi glæder os til at se jer til åbent hus i Dwell Space i anledning af den nye forårssæson, hvor vi inviterer indenfor til en prøvetime.

Til dette åbent hus arrangement støtter vi “Yoga For A Cure”, et landsdækkende velgørenheds yogaevent til fordel for Børne Hjernecancer Fonden.

Du donerer min. 50 kr/time du deltager på til åbent hus. Hele beløbet går ubeskåret til Børne Hjernecancer Fonden.

View Event →
RESTORATIVE YIN WORKSHOP: BOOST DIN FORDØJELSE MED MARIA GRØNBORG
Feb
3
12:30 PM12:30

RESTORATIVE YIN WORKSHOP: BOOST DIN FORDØJELSE MED MARIA GRØNBORG

På denne workshop guider Maria dig igennem 2 timer restorative yin øvelser, der detoxer og nulstiller både krop og sind.

Fra naturens side detoxer kroppen af sig selv, men hvis vi er stresset, influenzaramte, har spist for godt i løbet af vinteren og indtaget for meget sukker, koffein, alkohol og forarbejdet mad og ikke mindst dyrket mindre motion og fået knap så meget frisk luft som vi plejer, sænkes kroppens naturlige detox og udskillelsesprocesser.

Det kan vise sig ved vi føler os tunge i kroppen og energiforladt, har en oppustet mave, mistet gløden i ansigtet og en dårlig nattesøvn.

View Event →
Jan
3
to Jan 31

YOGA CHALLENGE I JANUAR

Ønsker du at starte året med et sundhedsboost, bedre fordøjelse, nattesøvn og vinke farvel til stress og jag?

Vi går ind for en sund livsstil året rundt, men I januar vil vi gerne udfordre vores søde medlemmer i Dwell Space med en yoga challenge, hvor alle der gennemfører vinder 1 md. ubegrænset yoga.

View Event →
(UDSOLGT) EVENT: YIN YOGA TIL DIT HJERTE M. KRISTINE MARIE ROST
Nov
11
10:30 AM10:30

(UDSOLGT) EVENT: YIN YOGA TIL DIT HJERTE M. KRISTINE MARIE ROST

På Kristine Marie Rosts “Yin Yoga til dit hjerte” får en introduktion til Yinpower, Chi og dets nødvendighed for at ilt og blod kan cirkulere i kroppen og forbinde krop og sind så du kan rumme dig selv og livet uden at miste fodfæste. 

Kristines erfaring er, at der skal praksis til og ik' så meget tale, så derfor får du 2½ times intensiv Yin yoga denne søndag. Og jo selvfølgelig, har du været med før, vil du også både lære noget nyt og blive udfordret. Yin yoga med Kristine er kendt for at være i udvikling. 

View Event →
EVENT: ÅBENT HUS
Nov
10
9:30 AM09:30

EVENT: ÅBENT HUS

Vi glæder os til at se jer til åbent hus i anledning af den nye vintersæson.

Der vil være gratis prøvetræning, og som noget helt nyt introducerer vi et fast månedsabonnement. Hvis du tilmelder dig vores månedsabonnement på selve dagen, træner du gratis november måned ud.

Du har mulighed for at få en snak med Dwell Spaces instruktører og karma yogis, som sørger for lækre snacks og drikke.

Følg med på vores hjemmeside og sociale medier, hvor abonnementspriser og vinterens holdplan vil blive offentliggjort op til dagen.

View Event →