(UDSOLGT) WORKSHOP: KROPPEN HAR ALTID RET / RIKKE VEJEN & MARIA WORM
Jun
30
12:00 PM12:00

(UDSOLGT) WORKSHOP: KROPPEN HAR ALTID RET / RIKKE VEJEN & MARIA WORM

“Kroppen har altid ret”

Kroppen er noget af det mest unikke og underfundige vi har. Den prøver, at fortæller os noget som vi ikke er bevidste om. Vores reaktioner, symptomer og adfærd er vores barometer, så vi kan se hvor vi er med os selv i psyken. Kroppen vil os altid det bedste, det tror vi bare ikke altid.

Når kroppen får det tilført den har brug for, så får vi det godt, vi kommer ud af vores ubalancer og får overskud i vores hverdag.
Vores tilstand afslører om vi kører på den rigtige energiform, er vi ude af balance, kan det være svært selv at komme frem til konklusionen om et eventuelt U-turn, men vi kan lære at lytte og lære at blive bedre til at være bevidst på kroppens signaler.

Jeg hedder Rikke Vejen, jeg er 41 år, har 2 drenge og er gift med min mand Søren. Jeg er kinesiolog RAB/terapeut og clairvoyant.

Jeg arbejder med det ”hele menneske” ud fra en humanistisk tilgang, med fokus på at arbejde med vores indre jeg.
Jeg tror, at alt sker af en årsag og at der er en mening med det hele.

Vi mennesker er oppe imod meget inde i os selv, som f.eks. illusioner / forestillinger, destruktive tanker og følelsesillusioner mm.

Kom til et spændende og autentisk foredrag og få stof til nye tanker, måske du kan lære lidt om dig selv. Vi slutter workshoppen af med en rolig og afslappet yin time, hvor kroppen kommer helt ned i gear og vi arbejder med dybe og beroligende stræk for kroppen, vi sætter fokus på at være tilstede i nuet og nyde stilheden der opstår.

Vi glæder og meget til at se dig,

Rikke & Maria

TILMELDING/

200 kr

Du tilmelder dig via dette link til vores bookingsystem: https://get.mndbdy.ly/lysZaninYU eller overfør via mobilepay til nummeret 65356, skriv i emnefelt “kroppen har altid ret”.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til hello@dwellspace.dk

Billetter sælges efter først-til-mølle princippet og tilmeldingen er bindende. For at gøre workshoppen så intim som muligt, er der kun et begrænset antal pladser, så book i god tid, hvis du ikke vil gå glip af din plads.

DET PRAKTISKE/

3 timers gratis parkering i Dalbygade – husk at indtaste din nummerplade i p-automaten. 

Har du spørgsmål til workshoppen, er du velkommen til at sende Maria en mail på mw@dwellspace.dk

View Event →

WORKSHOP: AKRO  / MARIA WORM
Jun
16
12:00 PM12:00

WORKSHOP: AKRO / MARIA WORM

AKRO WORKSHOP / MARIA WORM

 

Kast dig ud i en sjov udfordring – vi kombinerer en yin yang time med akrobatik (pararbejde).

 

Tag en veninde, kæreste, eller barn (min. 14 år) med til en hyggelig workshop. Vi leger med stabilitet, både alene og sammen 2 & 2. Alle er velkomne, også selvom du aldrig har prøvet før. Vi lover du får et par grin med undervejs.

 

350kr/2pers. Book via MINDBODY app’en eller på dwellspace/workshops

View Event →
WORKSHOP: GUA SHA x ANSIGTSYOGA / TANJA GOSVIG & MARIA WORM
Jun
7
5:00 PM17:00

WORKSHOP: GUA SHA x ANSIGTSYOGA / TANJA GOSVIG & MARIA WORM

Den populære Gua Sha x Ansigtsyoga workshop er i kalenderen igen :) En aften med velvære for både krop og sind.

Ansigtglød og kæbespændinger er i fokus på denne workshop, Tanja vil guide dig igennem de første 1,5 time med Gua Sha øvelser og giver dig en grundig guide til massage som du selv kan arbejde videre derhjemme.

Til ansigtsyoga bruger vi udover en Gua Sha lækre hudprodukter. Vi starter workshoppen med en Peel Maske, hvorefter vi bruger olie så Gua Sha’en lettere glider over huden.

Efter 1,5 times fokus på ansigt afslutter vi aftenen med en times YIN yoga hvor vi fokusere på at skabe plads i brystet og finde styrken til en bedre kropsholdning.

Vi har Gua Sha til alle deltagerne, som du kan låne. Kom gerne i behageligt (trænings) tøj, uden makeup og ellers har vi renseservietter i studiet. Ønsker du at bruge dine egne favoritprodukter til ansigtsyoga er du velkommen til at tage dem med.

GUA SHA & ANSIGTSYOGA

Gua sha er et traditionelt kinesisk redskab i sten/horn, der bruges til at skrabe hudens overflade. Det er blevet brugt i flere tusinde år og Gua sha er i dag en af de mest populære naturlige behandlinger i Asien, som også har fundet vej til Danmark.

Fordele ved regelmæssig ansigtsyoga:

· fornyet glød i huden & fremmer hudens smidighed

· reducerer rynker og mindsker porerne

· forbedrer blodcirkulationen, muskeltonus og opløfter ansigtshuden

· giver ensartet hudtone, et sundt og yngre udseende

· giver mental klarhed og et frisk, let og roligt sind

· løsner kæbespændinger og hovedpine

· fjerner stagneret lymfe- og giftstoffer

· løsner op i bindevævet

Underviserer: Tanja Gosvig & Maria Worm

View Event →
YIN WORKSHOP  / ALISA SAILEGTIM
May
26
12:30 PM12:30

YIN WORKSHOP / ALISA SAILEGTIM

YIN WORKSHOP / ALISA SAILEGTIM

 

Når travlheden sætter sig, glemmer vi ofte at trække vejret helt ned i maven. Det påvirker ikke bare vores lunger, men også vores energiniveau og vitalitet. Hindres åndedrættet i at flyde frit, påvirker det vores cirkulationen af blod og chi (energi) ud til kroppens celler.

På denne 2 timer workshop bliver du guidet igennem en yin yogasekvens med fokus på at skabe mere plads til dit åndedræt og styrke din lunge-chi. Først laver vi blide bevægelser, som forbinder os med åndedrættet, strækker kroppen varm, hydrerer bindevævene og giver mobilitet i leddene. Derefter fortsætter vi med længere Yin stræk, der stimulerer flowet gennem bindevæv og meridianbaner.

 

200kr Book via MINDBODY app’en eller på dwellspace/workshops

 

View Event →
DWELL DAY RETREAT M. BRUNCH / MARIA GRØNBORG
May
5
9:00 AM09:00

DWELL DAY RETREAT M. BRUNCH / MARIA GRØNBORG

Deltag på Maria Grønborgs halvdags retreat hos Dwell Space, hvor du har en enestående mulighed for at tage en pause fra hverdagen og prioritere dig selv, dit sind og din krop.

Vi starter dagen med bevægelse - et energisk yogaflow, efterfulgt af en velsmagende anti-inflammatorisk brunch lavet af Maria, hvor der er tid til hyggeligt samvær i loungen.

Dagen fortsætter med blid Yin Yoga, efterfulgt af en kakaoceremoni, som hjælper med at finde dybere ind i dig selv, når retreatet afsluttes med en guidet meditation.

View Event →
BAGOVERBØJNINGER MED MARIA WORM
Apr
14
12:30 PM12:30

BAGOVERBØJNINGER MED MARIA WORM

Kom til 2 timers workshop med fokus på bagoverbøjninger I den første del vil Maria sørge for, at din krop bliver varmet igennem med et flow hvor der er fokus på at styrke ryg og core, samt at åbne op i brystet og give plads til det videre arbejde, hvor vi fokusere på bagoverbøjninger. 

Vi vil arbejde med stillinger som; Camel pose/Ustrasana, Bridge pose/Setu Bandhasana, Wheel pose/Urdhva Dhanuarasana. Du vil blive guidet ind i hver stilling og hver stilling vil blive tilpasset din krop så du undgår kompression og smerte i ryggen.

View Event →
WELLNESS AFTEN: 3 TIMERS GUA SHA, ANSIGTSYOGA + RESTORATIVE YOGA MED MARIA GRØNBORG
Apr
5
6:00 PM18:00

WELLNESS AFTEN: 3 TIMERS GUA SHA, ANSIGTSYOGA + RESTORATIVE YOGA MED MARIA GRØNBORG

Til denne hyggelige wellness aften har vi fokus på ansigtyoga - specifikt panden, bekymringsrynken og omkring øjnene. Maria guider dig igennem forskellige øvelser, der på sigt hjælper til at udglatte linier og give dig en mere spændstig hud.

Vi fordyber os i brugen af hænder, samt Gua Sha teknikker og den lille stens utrolige virkning vil allerede kunne ses på aftenen i form af en smuk fornyet glød. Der er tid te i loungen, før vi afslutter aftenen med 1,5 timers restorative yoga.

Til ansigtsyoga bruger vi økologiske produkter fra Ecooking.

View Event →
HANDSTAND WORKSHOP MED MARIA WORM
Mar
24
12:30 PM12:30

HANDSTAND WORKSHOP MED MARIA WORM

På denne workshop lærer du de fundamentale principper bag håndstands- og armbalance.

Workshoppen er designet til dig, som har lyst til at udfordre dig selv og din krop. Hvis du er villig til at arbejde hårdt og med en legende tilgang til de udfordrende stillinger, så vil Maria love dig, at du vil lære en masse nyt - ikke mindst om din egen krop. Du vil få tips og tricks til hvordan din krop bliver stærkere og der igennem opbygge selvtillid nok til at overraske dig selv, så du kan tage din yogapraksis nye veje med udfordrende asanas. 

View Event →
Feb
16
9:30 AM09:30

ÅBENT HUS x YOGA FOR A CURE (Børne Hjernecancer Fonden)

Vi glæder os til at se jer til åbent hus i Dwell Space i anledning af den nye forårssæson, hvor vi inviterer indenfor til en prøvetime.

Til dette åbent hus arrangement støtter vi “Yoga For A Cure”, et landsdækkende velgørenheds yogaevent til fordel for Børne Hjernecancer Fonden.

Du donerer min. 50 kr/time du deltager på til åbent hus. Hele beløbet går ubeskåret til Børne Hjernecancer Fonden.

View Event →
RESTORATIVE YIN WORKSHOP: BOOST DIN FORDØJELSE MED MARIA GRØNBORG
Feb
3
12:30 PM12:30

RESTORATIVE YIN WORKSHOP: BOOST DIN FORDØJELSE MED MARIA GRØNBORG

På denne workshop guider Maria dig igennem 2 timer restorative yin øvelser, der detoxer og nulstiller både krop og sind.

Fra naturens side detoxer kroppen af sig selv, men hvis vi er stresset, influenzaramte, har spist for godt i løbet af vinteren og indtaget for meget sukker, koffein, alkohol og forarbejdet mad og ikke mindst dyrket mindre motion og fået knap så meget frisk luft som vi plejer, sænkes kroppens naturlige detox og udskillelsesprocesser.

Det kan vise sig ved vi føler os tunge i kroppen og energiforladt, har en oppustet mave, mistet gløden i ansigtet og en dårlig nattesøvn.

View Event →
Jan
3
to Jan 31

YOGA CHALLENGE I JANUAR

Ønsker du at starte året med et sundhedsboost, bedre fordøjelse, nattesøvn og vinke farvel til stress og jag?

Vi går ind for en sund livsstil året rundt, men I januar vil vi gerne udfordre vores søde medlemmer i Dwell Space med en yoga challenge, hvor alle der gennemfører vinder 1 md. ubegrænset yoga.

View Event →
(UDSOLGT) EVENT: YIN YOGA TIL DIT HJERTE M. KRISTINE MARIE ROST
Nov
11
10:30 AM10:30

(UDSOLGT) EVENT: YIN YOGA TIL DIT HJERTE M. KRISTINE MARIE ROST

På Kristine Marie Rosts “Yin Yoga til dit hjerte” får en introduktion til Yinpower, Chi og dets nødvendighed for at ilt og blod kan cirkulere i kroppen og forbinde krop og sind så du kan rumme dig selv og livet uden at miste fodfæste. 

Kristines erfaring er, at der skal praksis til og ik' så meget tale, så derfor får du 2½ times intensiv Yin yoga denne søndag. Og jo selvfølgelig, har du været med før, vil du også både lære noget nyt og blive udfordret. Yin yoga med Kristine er kendt for at være i udvikling. 

View Event →
EVENT: ÅBENT HUS
Nov
10
9:30 AM09:30

EVENT: ÅBENT HUS

Vi glæder os til at se jer til åbent hus i anledning af den nye vintersæson.

Der vil være gratis prøvetræning, og som noget helt nyt introducerer vi et fast månedsabonnement. Hvis du tilmelder dig vores månedsabonnement på selve dagen, træner du gratis november måned ud.

Du har mulighed for at få en snak med Dwell Spaces instruktører og karma yogis, som sørger for lækre snacks og drikke.

Følg med på vores hjemmeside og sociale medier, hvor abonnementspriser og vinterens holdplan vil blive offentliggjort op til dagen.

View Event →