Back to All Events

Sommer pop-up yoga: Trapholt uge 27 FLOW

  • Trapholt 23 Æblehaven Kolding, 6000 Denmark (map)

SOMMER POP-UP YOGA INKLUSIV INDGANG TIL TRAPHOLT

Vi glæder os til at byde dig velkommen til udendørs yoga i TRAPHOLTs smukke park med udsigt over Kolding Fjord, hvor du efterfølgende har mulighed for at se TRAPHOLTs sommerudstillinger.

I tilfælde af regnvejr rykker vi indenfor i Richard Mortensen salen.

UGE 27: FLOW YOGA MED MARIA WORM

Alle kan være med på Flow. Flow er en kreativ yogastil, hvor vi kombinerer øvelser inspireret af Yin, Hatha og Vinyasa. Bevægelserne følger din vejrtrækning, og de forskellige stræk i Flow forbedrer din smidighed, styrke og core.

OM TRAPHOLT OG PRAKTISK INFO

Trapholt er museum for moderne kunst og design. Museet blev indviet i 1988 og ligger i en smuk park med udsigt over Kolding Fjord.

TRAPHOLT viser skiftende udstillinger med kunst, design og kunsthåndværk. TRAPHOLT har blandt andet en stor samling af dansk møbeldesign. På TRAPHOLT lægger vi vægt på at du får en god oplevelse. Vi udvikler hele tiden nye tilbud til voksne, børn og familier, så du får mest muligt ud af dit besøg. Vores guider tager imod og hjælper dig med at planlægge dit besøg. Vi tilbyder blandt andet gratis guidede introduktioner til museet, til Arne Jacobsens sommerhus og aktuelle udstillinger. Spørg guiden om dagens introduktioner eller find dagens program på infoskærmen, som står ved museets indgang. Vi har altid en vifte af tilbud til børn og deres voksne. 

Gør et design-kup i TRAPHOLTs butik og afslut dit besøg med et måltid i cafeen. Der er gratis parkering lige ved døren - også for busser. 

Vi har også sommer pop-up yoga på TRAPHOLT søndag i uge 28 og 29. 

www.trapholt.dk

@trapholt

 

Earlier Event: June 17
Workshop: Ecooking x Dwell Space