Back to All Events

SOMMER POP-UP YOGA: TRAPHOLT UGE 27 YIN YOGA

  • Trapholt 23 Æblehaven Kolding, 6000 Denmark (map)

SOMMER POP-UP YOGA INKLUSIV INDGANG TIL TRAPHOLT

Vi glæder os til at byde dig velkommen til udendørs yoga i TRAPHOLTs smukke park med udsigt over Kolding Fjord, hvor du efterfølgende har mulighed for at se TRAPHOLTs sommerudstillinger.

I tilfælde af regnvejr rykker vi indenfor i Richard Mortensen salen.

UGE 27:  YIN YOGA

Hele timen foregår i et roligt tempo, hvor vi fokuserer på at komme ud i dybe og langvarige stræk. Vi arbejder på at smidiggøre vores bindevæv, ved at løsne op skaber vi en større bevægelighed i muskler og led. Alle niveauer kan være med på denne time. Nye som erfarne yogier.

Vi glæder os til at dele en skøn morgen yoga i det fri og endnu bedre er det når vi står ved Trapholts udsigt.

 

TILMELDING/

200 kr (begrænset antal pladser) inkl adgang til museet. (læs om sommerens smukke udstillinger her: http://www.trapholt.dk/museum/6-udstillinger/)

100 kr (begrænset antal pladser) ekskl adgang til museet.

Du tilmelder dig via dette link til vores bookingsystem: https://get.mndbdy.ly/lysZaninYU eller betale via mobile pay til nummeret 65356, nævn “trapholt u/27” i emnefeltet.

Har du nogen spørgsmål, kan du sende en mail til hello@dwellspace.dk

Billetter sælges efter først-til-mølle princippet og tilmeldingen er bindende. For at gøre workshoppen så intim som muligt, er der kun et begrænset antal pladser, så book i god tid, hvis du ikke vil gå glip af din plads.

OM TRAPHOLT OG PRAKTISK INFO

TRAPHOLT er museum for moderne kunst og design. Museet blev indviet i 1988 og ligger i en smuk park med udsigt over Kolding Fjord.

TRAPHOLT viser skiftende udstillinger med kunst, design og kunsthåndværk. TRAPHOLT har blandt andet en stor samling af dansk møbeldesign. På TRAPHOLT lægger vi vægt på at du får en god oplevelse. 

Gør et design-kup i TRAPHOLTs butik og afslut dit besøg med et måltid i cafeen. Der er gratis parkering lige ved døren - også for busser. 

Bemærk: Dwell Space/Trapholt vil tage billeder i forbindelse med eventet til evt. brug på hjemmeside, sociale medier mm. Vil man ikke optræde på billederne er man altid velkommen til at henvende sig til yogainstruktøren/fotografen inden, under og efter eventet.

Vi har også sommer pop-up yoga på TRAPHOLT søndag i uge 35. 

www.trapholt.dk

@trapholt

Har du spørgsmål til workshoppen, er du velkommen til at sende Maria en mail på mw@dwellspace.dk