Back to All Events

SOMMER POP-UP YOGA: TRAPHOLT UGE 29 YIN

  • Trapholt 23 Æblehaven Kolding, 6000 Denmark (map)

SOMMER POP-UP YOGA INKLUSIV INDGANG TIL TRAPHOLT

Vi glæder os til at byde dig velkommen til udendørs yoga i TRAPHOLTs smukke park med udsigt over Kolding Fjord, hvor du efterfølgende har mulighed for at se TRAPHOLTs sommerudstillinger.

I tilfælde af regnvejr rykker vi indenfor i Richard Mortensen salen.

UGE 29: YIN YOGA VED MARIA GRØNBORG

Hele timen foregår i et langsomt tempo, hvor vi fokuserer på at komme ud i dybe og langvarige stræk, der løsner op i bindevævet. Det fører kroppen i en sund mental tilstand, der kan sammenlignes med mindfulnesstræning.

OM TRAPHOLT OG PRAKTISK INFO

TRAPHOLT er museum for moderne kunst og design. Museet blev indviet i 1988 og ligger i en smuk park med udsigt over Kolding Fjord.

TRAPHOLT viser skiftende udstillinger med kunst, design og kunsthåndværk. TRAPHOLT har blandt andet en stor samling af dansk møbeldesign. På TRAPHOLT lægger vi vægt på at du får en god oplevelse. 

Gør et design-kup i TRAPHOLTs butik og afslut dit besøg med et måltid i cafeen. Der er gratis parkering lige ved døren - også for busser. 

Bemærk: Dwell Space/Trapholt vil tage billeder i forbindelse med eventet til evt. brug på hjemmeside, sociale medier mm. Vil man ikke optræde på billederne er man altid velkommen til at henvende sig til yogainstruktøren/fotografen inden, under og efter eventet.

Gør et design-kup i TRAPHOLTs butik og afslut dit besøg med et måltid i cafeen. Der er gratis parkering lige ved døren - også for busser. 

Vi har også sommer pop-up yoga på TRAPHOLT søndag i uge 28 og 29. 

www.trapholt.dk

@trapholt