Back to All Events

KOLDING FEST UGE x POP-UP YOGA: TRAPHOLT UGE 35 FLOW YOGA

  • Trapholt 23 Æblehaven Kolding, 6000 Denmark (map)

SOMMER POP-UP YOGA INKLUSIV INDGANG TIL TRAPHOLT

Vi glæder os til at byde dig velkommen til udendørs yoga i TRAPHOLTs smukke park med udsigt over Kolding Fjord, hvor du efterfølgende har mulighed for at se TRAPHOLTs sommerudstillinger.

I tilfælde af regnvejr rykker vi indenfor i Richard Mortensen salen.

UGE 35 / KOLDING FEST UGE:  FLOW YOGA

Hele timen foregår i et roligt flow tempo, hvor vi fokuserer på at være i bevægelse. Ved at vi arbejder dynamisk og sætter et flow på vores øvelser, gør at vi smidiggøre og smører vores led. samtidig med at vi har fokus på stabilitet. Alle niveauer kan være med på denne time. nye som erfarne yogier.

Vi glæder os til at dele en skøn morgen yoga i det fri og endnu bedre er det når vi står ved trapholts udsigt.

 

TILMELDING/

200 kr (begrænset antal pladser) inkl adgang til museet. (læs om sommerens smukke udstillinger her: http://www.trapholt.dk/museum/6-udstillinger/)

100 kr (begrænset antal pladser) ekskl adgang til museet.

Du tilmelder dig via mobile pay; til nummeret 65356, nævn “trapholt u/35” i emnefeltet.

Har du nogen spørgsmål, kan du sende en mail til hello@dwellspace.dk

Billetter sælges efter først-til-mølle princippet og tilmeldingen er bindende. For at gøre workshoppen så intim som muligt, er der kun et begrænset antal pladser, så book i god tid, hvis du ikke vil gå glip af din plads.

OM TRAPHOLT OG PRAKTISK INFO

TRAPHOLT er museum for moderne kunst og design. Museet blev indviet i 1988 og ligger i en smuk park med udsigt over Kolding Fjord.

TRAPHOLT viser skiftende udstillinger med kunst, design og kunsthåndværk. TRAPHOLT har blandt andet en stor samling af dansk møbeldesign. På TRAPHOLT lægger vi vægt på at du får en god oplevelse. 

Gør et design-kup i TRAPHOLTs butik og afslut dit besøg med et måltid i cafeen. Der er gratis parkering lige ved døren - også for busser. 

Bemærk: Dwell Space/Trapholt vil tage billeder i forbindelse med eventet til evt. brug på hjemmeside, sociale medier mm. Vil man ikke optræde på billederne er man altid velkommen til at henvende sig til yogainstruktøren/fotografen inden, under og efter eventet.

Vi har også sommer pop-up yoga på TRAPHOLT søndag i uge 27 og 35. 

www.trapholt.dk

@trapholt

Har du spørgsmål til workshoppen, er du velkommen til at sende Maria en mail på mw@dwellspace.dk

Later Event: September 7
ÅBENT HUS