Back to All Events

(UDSOLGT) WORKSHOP: KROPPEN HAR ALTID RET / RIKKE VEJEN & MARIA WORM

  • Dwell Space 40H Dalbygade Kolding, 6000 Denmark (map)

“Kroppen har altid ret”

Kroppen er noget af det mest unikke og underfundige vi har. Den prøver, at fortæller os noget som vi ikke er bevidste om. Vores reaktioner, symptomer og adfærd er vores barometer, så vi kan se hvor vi er med os selv i psyken. Kroppen vil os altid det bedste, det tror vi bare ikke altid.

Når kroppen får det tilført den har brug for, så får vi det godt, vi kommer ud af vores ubalancer og får overskud i vores hverdag.
Vores tilstand afslører om vi kører på den rigtige energiform, er vi ude af balance, kan det være svært selv at komme frem til konklusionen om et eventuelt U-turn, men vi kan lære at lytte og lære at blive bedre til at være bevidst på kroppens signaler.

Jeg hedder Rikke Vejen, jeg er 41 år, har 2 drenge og er gift med min mand Søren. Jeg er kinesiolog RAB/terapeut og clairvoyant.

Jeg arbejder med det ”hele menneske” ud fra en humanistisk tilgang, med fokus på at arbejde med vores indre jeg.
Jeg tror, at alt sker af en årsag og at der er en mening med det hele.

Vi mennesker er oppe imod meget inde i os selv, som f.eks. illusioner / forestillinger, destruktive tanker og følelsesillusioner mm.

Kom til et spændende og autentisk foredrag og få stof til nye tanker, måske du kan lære lidt om dig selv. Vi slutter workshoppen af med en rolig og afslappet yin time, hvor kroppen kommer helt ned i gear og vi arbejder med dybe og beroligende stræk for kroppen, vi sætter fokus på at være tilstede i nuet og nyde stilheden der opstår.

Vi glæder og meget til at se dig,

Rikke & Maria

TILMELDING/

200 kr

Du tilmelder dig via dette link til vores bookingsystem: https://get.mndbdy.ly/lysZaninYU eller overfør via mobilepay til nummeret 65356, skriv i emnefelt “kroppen har altid ret”.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til hello@dwellspace.dk

Billetter sælges efter først-til-mølle princippet og tilmeldingen er bindende. For at gøre workshoppen så intim som muligt, er der kun et begrænset antal pladser, så book i god tid, hvis du ikke vil gå glip af din plads.

DET PRAKTISKE/

3 timers gratis parkering i Dalbygade – husk at indtaste din nummerplade i p-automaten. 

Har du spørgsmål til workshoppen, er du velkommen til at sende Maria en mail på mw@dwellspace.dk