Back to All Events

WORKSHOP: MILD FLOW YOGA & BLOMSTERBINDING

  • Dwell Space 40H Dalbygade Kolding, 6000 Denmark (map)

MILD FLOW YOGA & BLOMSTERBINDING

Vi gentager succes’en med Wildflowers / Lene Poulsen hvor vi inviterer til en kreativ workshop. Denne gang flytter vi ud på Lene’s egne blomsterhaver og dyrker yoga udenfor. Derefter vil Lene guide dig til efterårs vilde blomstertrend og vise hvordan hendes signatur buketter bliver bundet. Herefter får du selv lov til at prøve kræfter med blomsterbinding. Vi serverer et glas vin, og der er lagt op til en hyggelig onsdag aften.

WILDFLOWERS/

Lene Poulsen er en koldingensisk blomsterbonde, der dyrker bæredygtige blomster og kreerer vilde buketter som sælges på Lenes Instagram. 

Instagram: @wildflowers.dk

MILD FLOW YOGA/

Vi kombinerer milde flows, hvor vi skaber varme i kroppen med lidt længere stræk og igennem alle øvelserne sætter vi fokus på vejrtrækning. Øvelserne kræver mindre styrke, skaber ro og stabilitet. Alle niveauer er velkomne. Timen foregår i langsomt tempo.

PROGRAM/

Kl. 18.00 - 19.00 Mild Flow Yoga 

Kl. 19.15 - 21.00 Blomsterbinding & vino hygge

TILMELDING/

400 kr

Der er et meget begrænset antal pladser, da vi ikke har så meget plads at gøre godt med ude omkring marken i Ejstrup, så book i godt tid for at sikre dig en plads.

Book via Mindbody eller overfør beløbet via MobilePay til Dwell Space ApS på 65356.
Bemærk: Skriv “Blomsterworkshop“ i overførslen.

DET PRAKTISKE/

Både yoga og blomsterbinding foregår på Lenes blomstermarker, adressen: Ejstrupvej 13, Ejstrup. Kom omklædt og i behageligt tøj. Alt afhængig af vores sommer vejr, rykker arrangementet enten ud under åben himmel eller i overdækket omgivelser.

Har du spørgsmål til workshoppen, er du velkommen til at sende os en mail på hello@dwellspace.dk