Back to All Events

WORKSHOP: (UDSOLGT) RESTORATIVE YOGA / HEIDI KOKBORG

  • Dwell Space 40H Dalbygade Kolding, 6000 Denmark (map)

Restorativ yoga er særlig virkningsfuld til at berolige krop og sind.

Når travlhed og stress forplanter sig i vores liv kan vi blive tynget af ubalance, uro med blandt andet søvnproblemer og meget mere.

I den restorative yoga bruges blokke, tæpper og puder til at etablere et afslappende fundament for kroppen, hermed bliver kroppen holdt og støttet således, at du ikke skal bruge kræfter på at holde dig selv i stillingerne - du skal blot hvile. Hver stilling holdes mellem fem og femten minutter med ønske om at hjælpe kroppen til at give slip på eventuelle spændinger & stress. Restorativ yoga er en yderst blid form for yoga der giver kroppen og nervesystemet mulighed for at hvile.

Vi starter workshoppen med en guidet meditation og vejrtræknings-øvelser for at etablere vores center. Derefter, varmer vi kroppen op med blid yoga hvor alle kan være med, inden vi skal ind i de restorative stillinger. Til sidste afslutter vi med en body-scanning og en dyb savasana.

Giv dig selv 2,5 times egenomsorg og nærvær med denne rolige, blide og energi givende workshop.

Det kan være en god ide at tage en varm trøje og strømper med, da du kan blive kold under afspændingen. 
Alle kan deltage.

Yogainstruktør: Heidi Kokborg

TILMELDING/

200 kr. (100 kr. hvis du har ubegrænset yoga abonnement i Dwell Space)

Book via MINDBODY app’en eller på www.dwellspace.dk https://get.mndbdy.ly/lysZaninYU

Du kan også overføre via mobile pay til nummeret 65356 og skrive “restorative” i emnefeltet. Hvis du har ubegrænset yoga abonnement, kan du kun betale via mobile pay eller sende en mail hvis du ønsker at indbetale via bankkonto.

Billetter sælges efter først-til-mølle princippet og tilmeldingen er bindende. Da vi ønsker oplevelsen skal være intim og tryg, sælges der et begrænset antal pladser.

DET PRAKTISKE/

3 timers gratis parkering i Dalbygade – husk at indtaste din nummerplade i p-automaten. 

Har du spørgsmål til workshoppen, er du velkommen til at sende Maria en mail på mw@dwellspace.dk