Back to All Events

EVENT: FØDSELSFORBEREDELSE & GRAVID YOGA

  • Dwell Space 40H Dalbygade Kolding, 6000 Denmark (map)

Kom til et hyggeligt event hos Dwell Space, hvor du som gravid får en introduktion til, hvordan fødselsforberedelse kan gøre dig klar til en rolig fødsel uden frygt og med mindre smerte. Eventet afsluttes med 60 minutters afslappende gravid yoga.

ET NYT LIV – FØDSELSFORBEREDELSE & REBOZO INTRODUKTION/

En fødsel følger dig hele livet, så hvorfor ikke skabe de bedste forudsætninger for en aktiv fødsel uden frygt og med mindre smerte.

Med sit positive sind og inspirerende væsen tilbyder Kamilla Rasmussen et spændende forløb, hvor du som gravid bliver klar til fødslen og det nye liv som mor. Ved hjælp af vejrtrækning, visualisering, meditation og Rebozo får du redskaber til at blive klar og tryg til at skabe de bedste rammer for at få din baby til verden. 

Som den eneste i trekantområdet tilbyder Kamilla Rebozo massage. Rebozo er et mexicansk sjal, som bruges til at ryste den gravide krop, som på en skånsom måde lindrer ligamentsmerter og giver baby de bedste forudsætninger for at trænge korrekt ned i bækkenet. 

Kamilla tilbyder fødselsforberedelse af 4 moduler hos Dwell Space. Læs mere her

GRAVID YOGA/

I gravid yoga gennemgår du langsomt stillinger, der styrker samspillet mellem krop, åndedræt og bevidsthed. Stillingerne styrker din holdning, mindsker lændesmerter og andre gener, der kan opstå undervejs i graviditeten. Du kommer også ud i stillinger, der skaber plads til den voksende livmoder og til åndedrættet, som forbedrer blodcirkulationen til både mor og barn.

PROGRAM/

12.30 Velkommen
12.45-13.45 Fødselsforberedelse & Rebozo introduktion
13.45-14.45 Gravid Yoga

DET PRAKTISKE/

3 timers gratis parkering i Dalbygade – husk P-skive. 

Eventet er for gravide. Billetter sælges efter først-til-mølle princippet. For at gøre eventet så intim som muligt er der kun et begrænset antal pladser, så book i god tid, hvis du ikke vil gå glip af din plads. Vi arrangerer løbende nye events, så følg med her på siden, Instagram eller Facebook. 

Har du spørgsmål til eventet, er du velkommen til at sende os en mail på hello@dwellspace.dk.

 

Later Event: October 14
WORKSHOP: HAPPY HIPS