Back to All Events

WORKSHOP: DU BLIVER HVAD DU TÆNKER / RIKKE VEJEN & MARIA WORM

  • Dwell Space 40H Dalbygade Kolding, 6000 Denmark (map)

“Du blir hvad du tænker”

Har du skænket den tanke, hvor tankerne kommer fra? Alle mennesker har en masse tanker hver eneste dag, hvor mange af dem er destruktive og forstyrrende og kan fastholde os i negativiteten.

Vi bliver det vi tænker! Tankens kraft er noget af det kraftigste der findes.

Hvordan hænger tankerne og følelserne sammen? Kan vi skille dem ad?

Vi skaber selv vores liv, vi møder det vi har brug for, ikke det der er mest belejligt for os.

Vi skal lære at styre vores tanker, for det er dem som aktiverer vores handlinger, og følelserne er dem, som ofte støber kuglerne.

Rikke Vejen
Jeg hedder Rikke Vejen, jeg er 41 år, har 2 drenge og er gift med min mand Søren. Jeg er kinesiolog RAB/terapeut og clairvoyant.

Jeg arbejder med det ”hele menneske” ud fra en humanistisk tilgang, med fokus på at arbejde med vores indre jeg.
Jeg tror, at alt sker af en årsag og at der er en mening med det hele.

Vi mennesker er oppe imod meget inde i os selv, som f.eks. illusioner / forestillinger, destruktive tanker og følelsesillusioner mm.

Kom til et spændende og autentisk foredrag og få stof til nye tanker, måske du kan lære lidt om dig selv, måske en aha-oplevelsem :)

Vi slutter workshoppen af med 1 times mild yin yang, her kommer kroppen både helt ned i gear, hvor vi arbejder med dybe og beroligende stræk for kroppen, og ind i milde flows der vækker vores core. Igennem hele timen sætter vi fokus på at være tilstede i nuet og nyde stilheden der opstår.

Det er ingen forudsætning at du har prøvet yoga før, timen er tilrettet til at alle kan være med. Så er du helt ny til yoga, så er du meget velkomne.

Vi glæder og meget til at se dig,

Rikke & Maria

TILMELDING/

200 kr

Du tilmelder dig via dette link til vores bookingsystem: https://get.mndbdy.ly/lysZaninYU eller overfør via mobilepay til nummeret 65356, skriv i emnefelt “du bliver hvad du tænker”.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til hello@dwellspace.dk

Billetter sælges efter først-til-mølle princippet og tilmeldingen er bindende. For at gøre workshoppen så intim som muligt, er der kun et begrænset antal pladser, så book i god tid, hvis du ikke vil gå glip af din plads.

DET PRAKTISKE/

3 timers gratis parkering i Dalbygade – husk at indtaste din nummerplade i p-automaten. 

Har du spørgsmål til workshoppen, er du velkommen til at sende Maria en mail på mw@dwellspace.dk