Back to All Events

GRATIS INTRO TALK: GRAVID YOGA & FØDSELSFORBEREDELSE

  • Dwell Space ApS 40H Dalbygade Kolding, 6000 Denmark (map)

Maria Worm og Kamilla fra ET NYT LiV – fødselsforberdelse & rebozo inviterer til en hyggelig aften for gravide. Du får indsigt i hvordan yoga kan hjælpe dig til en bedre kropsbevidsthed, som vil gavne dig både i graviditeten, under fødslen og efter fødslen.

Du bliver klar over hvordan fødselsforberedelse kan hjælpe dig til en fødsel uden frygt med mindre smerte. Samt hvor vigtigt det er at forberede sig til en god ammestart og det nye liv som mor.

ET NYT LiV – fødselsforberedelse og rebozo. Kamilla er certificeret fødselshjælper og rebozo behandler, hun tilbyder føselsforberedelse, rebozo massage og ammehjælp.

En fødsel følger dig hele livet, så hvorfor ikke skabe de bedste forudsætninger for en aktiv fødsel uden frygt og mindre smerte. Med sit positive sind og inspirerende væsen tilbyder Kamilla Rasmussen et spændende forløb hvor du som gravid bliver klar til fødslen og det nye liv som mor. Ved hjælp af vejrtrækning, visualisering, meditation og rebozo får du redskaber til at blive klar og tryg til at skabe de bedste rammer for at få din baby til verden. Fødselsforberedelse er 4 moduler. 

TILMELDING/

Gratis (begrænset antal pladser)

Tilmelding sker på mail til Maria Worm hello@dwellspace.dk

DET PRAKTISKE/

3 timers gratis parkering i Dalbygade – husk p-skive Later Event: October 14
WORKSHOP: HAPPY HIPS