Back to All Events

WORKSHOP: GRAVID YOGA / MARIA WORM

  • Dwell Space ApS 40H Dalbygade Kolding, 6000 Denmark (map)

Vil du give dig selv og dit barn den bedst mulige graviditet?

At være gravid er en hård belastning for kroppen, og som kvinde gennemgår vores krop en stor forandring undervejs i de 9 måneder vi bærer det lille nye liv.

I yogaen finder du nogle af de bedste værktøjer til at lære at lytte til din krop, du lærer at kontrollere din vejrtrækning, som bliver et kardinalpunkt under fødslen. Du styrker din krop og giver kroppen den ultimative form til at finde indre styke undervejs i fødslen. Når vi plejer kroppen og holder den stærk er vi også hurtigere til at restituere efter det lille nye vidunder er kommet til verden.

Du får tips til hvilket enkle øvelser du hurtigt kan lave derhjemme, både under graviditeten og efter du har født.

Ud over 60 minutters yoga, hvor vi fokusere på vores vejrtrækning og på at styrke ryggen, vil også Kamilla Rasmussen fra ET NYT LIV komme forbi til en talk – Kamilla er certificeret fødselshjælper og rebozo behandler, hun tilbyder fødselsforberedelse, rebozo massage og ammehjælp fra sit studie her i Kolding.

“Du bliver klar over hvordan fødselsforberedelse kan hjælpe dig til en fødsel uden frygt med mindre smerte. Samt hvor vigtigt det er at forberede sig til en god ammestart og det nye liv som mor” -, Kamilla Rasmussen.

TILMELDING/

100 kr (begrænset antal pladser)

Du tilmelder dig via dette link til vores bookingsystem: https://get.mndbdy.ly/lysZaninYU eller sender en mail til hello@dwellspace.dk

Billetter sælges efter først-til-mølle princippet og tilmeldingen er bindende. For at gøre workshoppen så intim som muligt, er der kun et begrænset antal pladser, så book i god tid, hvis du ikke vil gå glip af din plads.

DET PRAKTISKE/

3 timers gratis parkering i Dalbygade – husk at indtaste din nummerplade i p-automaten. 

Har du spørgsmål til workshoppen, er du velkommen til at sende Maria en mail på mw@dwellspace.dk