Back to All Events

(UDSOLGT) JULEWORKSHOP: BLOMSTERKRANSE & YIN YOGA

  • Dwell Space 40H Dalbygade Kolding, 6000 Denmark (map)

BLOMSTERKRANSE & YIN YOGA

Kom til en kreativ workshop, hvor Lene Poulsen fra Wildflowers guider dig til julens vilde blomstertrend og viser hvordan hendes signatur kranse bliver bundet. Herefter får du selv lov til at prøve kræfter med din egen krans, og derefter slutter vi af med 60 minutters afslappende Yin Yoga.

WILDFLOWERS/

Lene Poulsen er en koldingensisk blomsterbonde, der dyrker bæredygtige blomster og kreerer vilde buketter og kranse som sælges på Lenes Instagram. 

Instagram: @wildflowers.dk

YIN YOGA/

Yin er en mere stille, men psykisk udfordrende smidighedstime, hvor din vejrtrækning er i fokus. Øvelserne kræver mindre styrke og er en god time for dig, der ønsker indre ro og stabilitet.

Hvert stræk i Yin holder vi mellem 3-5 minutter, hvilket gør underværker for dit bindevæv i kroppen, der bliver mere smidigt.   Det er en god idé at medbringe lidt ekstra varmt tøj og et par strømper, da vi ønsker at holde kroppen varm under hele timen.

Yogaudstyr er til rådighed i salen.

Du kommer ikke til at gå tomhændet hjem – selvfølgelig får du din smukke krans, ro i sindet og en fin goodiebag med dig. 

PROGRAM/

Kl. 13.00 Velkommen*

Kl. 13.00-15.30 Blomsterbinding

Kl. 15.30-16.00 Te pause og hygge 

Kl. 16.00-17.00 Yin Yoga

*Kom gerne 15 min før

TILMELDING/

400 kr.

Bemærk workshoppen er udsolgt. Hvis du vil skrives på ventelisten, skal du sende en email med navn og telefonnummer.

DET PRAKTISKE/

3 timers gratis parkering i Dalbygade – husk p-skive 

Workshoppen er for alle. Billetter sælges efter først-til-mølle princippet. For at gøre workshoppen så intim som muligt er der kun et begrænset antal pladser, så book i god tid, hvis du ikke vil gå glip af din plads. Vi arrangerer løbende nye events, så følg med her på siden, Instagram eller Facebook. 

Har du spørgsmål til workshoppen, er du velkommen til at sende os en mail på hello@dwellspace.dk