Back to All Events

(UDSOLGT) EVENT: YIN YOGA TIL DIT HJERTE M. KRISTINE MARIE ROST

  • Dwell Space ApS 40H Dalbygade Kolding, 6000 Denmark (map)

Jeg har ikke kun yoga på hjertet. Yoga er i mit hjerte. Yoga er mit liv. Jeg lever med Yoga i min krop, i mit hjerte og i mit liv i dag. Sådan har det været siden 2010, hvor jeg deltog på min første Yogalærer uddannelse i Danmark. Siden da er det blevet til mange flere. Jeg husker tydeligt på et kursus med Dr. McCall svarede på hans spørgsmål om hvorfor jeg ville undervise yoga. ”Fordi ingen fortjener at have ondt” var mit klare svar og det har jeg efterlevet siden. 

15-17 år med kronisk hovedpine, nakke og lændesmerter, fordøjelsesproblemer, ind og ud af stress, depression og angst var det mit møde med Yin yoga stilen der bragte mig ind i livet igen så jeg kunne løbe og ro kajak, sove og skide, grine og elske mandag til søndag 24/7. Når der er den slags ressourcer i overskud til at dele ud af er der også styrke og vilje til at takle et liv med døden i livet. 

Yin yoga har givet mig min medfødte intuition, sensitivitet og robusthed tilbage. Der er ingen mirakler. Det er som med enhver præstation vi ønsker at være gode til om det er gennemførelse af en Ironman, have fitnesscentrets hårdeste 6pack, få en Michelin stjerne, danse ballet på Det Kgl Teater, kræver det disciplin, vedholdenhed og træning flere gange om ugen. Ja det kræver en praksis. Sløser jeg med min praksis kommer jeg i minus og det kan påvirke min søvn så jeg vågner om natten, jeg kan mærke angsten lure for at gå ud og min mave går i stå. I dag kan jeg tage det i opløbet. I dag er min praksis så forankret, at der skal mindre tid på måtten til at finde styrke og modet frem. 

Det er den pakke du får, når du deltager på denne intense og lærerige 2.5 timers Yin yoga workshop i Dwell's fine Yogasal. Du får en introduktion til Yinpower, Chi og dets nødvendighed for at ilt og blod kan cirkulere i kroppen og forbinde krop og sind så du kan rumme dig selv og livet uden at miste fodfæste. 

Min erfaring er, at der skal praksis til og ik' så meget tale, så derfor får du 2½ times intensiv Yin yoga denne søndag. Og jo selvfølgelig, har du været med før, vil du også både lære noget nyt og blive udfordret. Yin yoga med Kristine er kendt for at være i udvikling. 

TILMELDING/

350 kr (UDSOLGT)

DET PRAKTISKE/

3 timers gratis parkering i Dalbygade – husk p-skive Earlier Event: November 10
EVENT: ÅBENT HUS