Back to All Events

WORKSHOP: KROPPENS INDRE LANDSKABER / JACOB AREMARK

  • Dwell Space 40H Dalbygade Kolding, 6000 Denmark (map)

 

Kroppens indre landskaber

- om kropsbevidsthed i teori & praksis

“Den bedste, billigste og mest vedvarende vej til større livsglæde og selvindsigt går via en større kontakt til kroppen.”

Kroppen kan holde balancen, når vi cykler; men den kan også fornemme og reagere på stemningen i en samtale. Kroppen kan mærke det intuitivt rigtige eller forkerte i en beslutning. Kort sagt kan kroppen en hel masse ting, som den lille del af mig selv, jeg for det meste kalder for ”jeg”, ikke kan.

De fleste mennesker som beskæftiger sig med yoga har en intuitiv fornemmelse af, at det forholder sig sådan. Og rigtig mange mennesker dyrker ikke bare yoga for den fysiske sundheds skyld, men også fordi de oplever at komme i kontakt med dybere lag af sig selv igennem yogaens bevægelser & -øvelser.

Workshoppen her handler om, hvordan du kan blive endnu bedre til at forstå de evner & ressourcer, som du kan få adgang til igennem forskellige former for kropslig opmærksomhedspraksis. Du vil dels blive introduceret til konkrete og lettilgængelige øvelser, som du kan anvende i hverdagen. Og du vil blive inviteret til at reflektere med på mere filosofiske overvejelser om, hvad kroppen overhovedet er for en størrelse, og hvilken rolle vores forhold til den spiller for vores almindelige liv og velbefindende.

Om Jacob Aremark

Jacob er forfatter til bogen “Kroppens indre landskaber”. Han er cand. mag, i filosofi fra Aarhus Universitet med speciale i kropsbevidsthed. Han er yogalærer med over tusind timers egenuddannelse og flere tusinde klasser bag sig. Desuden har han sort bælte i Aikido og en ManuVision kropsterapeut- & træneruddannelse.

Jacob laver uddannelse, kurser & workshops med fokus på kroppens ressourcer og potentiale, og han arbejder med klienter i individuelle udviklingsforløb.
Se mere på www. Aremark.dk

TILMELDING/

250 kr

175 kr hvis du har ubegrænset abonnement (kan ikke kombineres med andre tilbud)

Overfør beløbet via MobilePay til Dwell Space ApS på 65356 el book via mindbody app’n.
Bemærk: Skriv “Jacob + dit mobilnummer“ i overførslen. Hvis du har ubegrænset yoga, er det kun muligt at betale via MobilePay.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til hello@dwellspace.dk

Billetter sælges efter først-til-mølle princippet og tilmeldingen er bindende. For at gøre workshoppen så intim som muligt, er der kun et begrænset antal pladser, så book i god tid, hvis du ikke vil gå glip af din plads.

DET PRAKTISKE/

3 timers gratis parkering i Dalbygade – husk at indtaste din nummerplade i p-automaten. 

Har du spørgsmål til workshoppen, er du velkommen til at sende Maria en mail på mw@dwellspace.dk