Back to All Events

MEDITATIV KONCERT MED BL.A. SYNGESKÅLE & CHIMES / JULIE BEN SEMMANE

  • Dwell Space 40H Dalbygade Kolding, 6000 Denmark (map)

 

Oplev blide og kraftfulde sange til de smukke lyde fra syngeskåle, chimes, wind chimes, klokkespil, fløjte og andre smukt-klingende instrumenter.

 

Koncerten vil igennem et roligt og trygt lydunivers, bevæge sig igennem alle chakraer og kredse om de udtryk, indtryk og følelser der kan være forbundet ved hvert chakra.

 

Koncerten varer 2 x 45 min.

 

Ved koncerten vil der være mulighed for at ligge på Dwell Space’s yogaudstyr og nyde de blide toner.

 

Sangerinde og musiker: Julie Ben Semmane

 

Julie Ben Semmane er uddannet rytmisk sangerinde fra Det Jyske Musikkonservatorium og har under og efter sin uddannelse dykket ned i den magiske og helende verden som syngeskålene åbner op til. Julie inddrager også andre smukt-klingende instrumenter i sine koncerter samt bruger sin stemme i smukke harmonier med sig selv. Julies koncerter er et ordløst musikalsk eventyr der dykker ned, åbner op og ånder ud i et forfriskende og helende univers.

 

Læs mere og lyt her:  www.juliebensemmane.dk

TILMELDING/

250 kr

Du tilmelder dig via dette link til vores bookingsystem: https://www.dwellspace.dk/workshops eller overfør via mobilepay til nummeret 65356, skriv i emnefelt “koncert”.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til hello@dwellspace.dk

Billetter sælges efter først-til-mølle princippet og tilmeldingen er bindende. For at gøre workshoppen så intim som muligt, er der kun et begrænset antal pladser, så book i god tid, hvis du ikke vil gå glip af din plads.

DET PRAKTISKE/

3 timers gratis parkering i Dalbygade – husk at indtaste din nummerplade i p-automaten. 

Har du spørgsmål til workshoppen, er du velkommen til at sende Maria en mail på mw@dwellspace.dk