Back to All Events

KREATIV VINYASA WORKSHOP M. EMMA JEFELT

  • Dwell Space 40H Dalbygade Kolding, 6000 Denmark (map)

Vi er glade for at invitere Emma Jefelt på besøg i studiet som guider jer igennem en kreativ vinyasa workshop.

Denne workshop er for alle niveauer og for dig som gerne vil udforske en kreativ yoga praksis med fokus på overgange og bevægelse. 

Vinyasa er en dynamisk yoga praksis hvor vi bevæger os med åndedrættet og finder ind i en flow tilstand på måtten. Vinyasa kan være kreativt og legende, og på denne workshop får du mulighed for at udforske lige netop disse sider af yoga. Vi kommer til at lege og bryde med tradtionelle yogastillinger, arbejde med overgange mellem stillinger og udforske forskellige tempoer. Du vil udforske hvilket tempo og hvilke bevægelser som du finder dig hjemme i og lære at bevæge dig mere intuitivt. 

Emma bor i London og tog sin yogainstruktør uddannelse i Indien.

TILMELDING/

200 kr

Du tilmelder dig via dette link til vores bookingsystem: https://get.mndbdy.ly/T9UmTfYBjV

Min. 4 bookings ellers bliver workshoppen aflyst. Tilmelding er bindende og beløbet returneres ikke i tilfælde af udeblivelse.

DET PRAKTISKE/

3 timers gratis parkering i Dalbygade – husk p-skive. 

Workshoppen er for alle. Billetter sælges efter først-til-mølle princippet. For at gøre workshoppen så intim som muligt er der kun et begrænset antal pladser, så book i god tid, hvis du ikke vil gå glip af din plads. Vi arrangerer løbende nye events, så følg med her på siden, Instagram eller Facebook. 

Har du spørgsmål til workshoppen, er du velkommen til at sende Maria en mail på hello@dwellspace.dk