Back to All Events

Workshop: Ecooking x Dwell Space

  • Dwell Space 40H Dalbygade Kolding, 6000 Denmark (map)

LAV DIN EGEN SCRUB OG YIN YOGA MED MYOFASCIAL RELEASE.

17 JUNI, 2018 12.45-15.30

Kom til en kreativ workshop i hyggelige omgivelser hos Dwell Space, hvor grundlæggeren af Ecooking, Tina Søgaard guider dig til sund og velplejet hud, og sammen laver i en lækker scrub til ansigt og krop efterfulgt af 75 minutters yin yoga og myofascial release.

ECOOKING/

Alle fortjener at opleve følelsen af velvære gennem sund og velplejet hud. Ecooking er en dansk hudplejeserie, der er rig på økologiske og naturlige ingredienser, som ikke går på kompromis med effekten. Ecooking blev etableret af Tina Søgaard vinder af årets iværksætter 2017 i Kolding. 

www.ecooking.dk

@ecooking

YIN YOGA OG MYOFASCIAL RELEASE/

Dwell Spaces dygtige instruktør kombinerer 75 minutters afslappende yin yoga med myofascial release, hvor vi bruger en lille bold til at massere muskler og løsne bindevævet, der omgiver musklerne. Myofascial release er en dyb massageform, der hjælper med at udskille kroppens affaldsstofferne, øge fleksibiliteten, giver en dybere og forbedret vejrtrækning og større velvære.

Du kommer ikke til at gå tomhændet hjem – selvfølgelig får du din egen lækre scrub og en goodiebag med dig.

TIDSPLAN/

Kl. 12.45-13.00 Velkommen

Kl. 13.00-14.00 Ecooking talk og scrub

Kl. 14.00-14.30 Te pause og hygge

Kl. 14.30-15.45 Yin yoga & myofascial release

DET PRAKTISKE/

3 timers gratis parkering i Dalbygade – husk p-skive

Workshoppen er for alle uanset niveau. Billetter sælges efter først-til-mølle princippet. For at gøre workshoppen så intim som muligt er der kun et begrænset antal pladser, så book i god tid, hvis du ikke vil gå glip af din plads. Vi arrangerer løbende nye events, så følg med på Dwell Spaces hjemmeside, Instagram eller Facebook.